Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 08/03: Βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και σίγουρα θα είναι από τις πιο γλυκές και ήρεμες μέρες, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει θετική όψη με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάτι που δείχνει ότι θέλουμε την ησυχία μας και την συναισθηματική μας γαλήνη και όχι σκοτούρες και προβλήματα.

Advertisements

 

Από την άλλη, θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα ενισχυθεί το ρομαντικό και ονειροπόλο μας πνεύμα, θα προσπαθήσουμε να ομορφύνουμε τη ζωή, τον χώρο μας ή την εμφάνισή μας και να απαλύνουμε εντάσεις και αντιπαλότητες με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας, δείχνοντας περισσότερη κατανόηση και προθυμία να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι και Ιχθύες, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και από σας εξαρτάται το αν θα εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες που διαθέτετε για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε σε όλους τι αξίζετε και θα κερδίσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοίτο παν είναι να υπάρχει καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές και να λυθούν με ηρεμία όλα τα θέματά σαςΑν βλέπετε ότι έμμεσα προσπαθούν να σας φορτώσουν με επιπλέον υποχρεώσεις και καθήκοντα, φροντίστε να ξεγλιστρήσετε!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, μην ξανοίγεστε και πολύ ούτε οικονομικά, ούτε eρωτικά. Απαιτείται σωστή διαχείριση και στα δύο για να είστε τελικά κερδισμένοι.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα