Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-3-2021)

Κριός

Η ηγετική σας διάθεση, η δυναμικότητα και το πάθος σας, θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανυπομονησίας ίσως και πίεσης, γι αυτό θα είναι λάθος αν βιαστείτε να απαιτήσετε άμεσα αποτελέσματα και οριστικό κλείσιμο υποθέσεων. Συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως να ανάψει λίγο τα αίματα γεγονός που θα τρενάρει την προοπτική οριστικού αποτελέσματος. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήσετε αισιόδοξη στάση, ωστόσο αποφύγετε βιασύνες και εγωιστικές απαιτήσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει τολμηρούς και αντιδραστικούς, η στάση σας θα είναι κάθετη, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα απόδρασης και ψυχολογικής ηρεμίας. Σε συζήτηση με πρώην eρωτικό σας ταίρι θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα βρείτε στην προσωπικότητα ενός ελκυστικού προσώπου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, ίσως και αδιάλλακτοι. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα eρωτικά σας, ευχάριστη συνομιλία θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους ελεύθερους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

 

Καρκίνος

Μάλλον θα αναβάλετε την αποφασιστική δράση, θα αποφύγετε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις, σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και eρωτικά. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές καταστάσεις που πιέζουν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Λέων

Σήμερα περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για φορτωμένες εργασίες, υποχρεώσεις και βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Συναισθηματική αναστάτωση θα σας φέρει η συνομιλία σας με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, ίσως να μην λείψουν οι εντάσεις. Σε οικογενειακό σας ζήτημα, ναι μεν θα σκεφτείτε και θα αντιδράσετε λογικά, ωστόσο δε θα είστε σε θέση να αναλάβετε δημιουργική δράση, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση σε υπόθεση που απαιτείται λύση

Παρθένος

Θα έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική συμπεριφοράς, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Με πείσμα και πάθος θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας, το νου σας να μην σας συνεπάρει η ορμή και η ανυπομονησία. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες eρωτικές σας εκκρεμότητες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να δώσετε ομαλό αποτέλεσμα

 

Advertisements

Ζυγός

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σημειωθεί άνοιγμα νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αυτό θα σας στοιχίσει σε εργασιακές συζητήσεις. Αυτά που θα σας διατυπώσετε ή που θα προτείνετε θα πρέπει να στηρίζονται επιχειρηματολογικά, τεκμηριώστε και εξηγήστε με σαφήνεια. Στα αισθηματικά σας, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να ζητήσει επανασύνδεση.

Σκορπιός

Σήμερα θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Στον eρωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά διαγράφοντας το παρελθόν.

Τοξότης

Ναι μεν θα είναι ενισχυμένη η διάθεση σας να κυνηγήσετε και να εξουσιάσετε, ωστόσο πρακτικά η στάση σας θα δημιουργήσει δυσκολίες. Δώστε βάση στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι σταθερά, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, αυτά που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη γνώμη και τις βλέψεις σας. Σήμερα θα βρεθείτε με φίλους, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απομονωθείτε.

 

Αιγόκερως

Σας δίνω τη συμβουλή να φρενάρετε για λίγο τα επαγγελματικά σας βήματα, δε θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, και τελεσίδικες συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ανάγκη να περάσετε με το ταίρι σας σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα εμφανιστούν κόμποι σε θέματα δεσμεύσεων ή οριστικών υποσχέσεων.

Υδροχόος

Η σκέψη σας θα είναι στρατηγική και διπλωματική, στην πράξη όμως, ενδεχομένως να παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας και να υποκύψετε σε σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στη διάσταση της αντιδραστικότητας σας, σε εργασιακά ζητήματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα υπάρξει κίνδυνος μετά να το μετανιώσετε. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που οι απόψεις τους σας προκαλούν εκνευρισμό, είναι πολύ πιθανό είναι να παρατηρηθούν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας.

Ιχθύς

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Για να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα οριοθετήστε την πεισματική σας στάση, τοποθετήστε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ανεβασμένες θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, κοινωνική η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα