Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 07/10: Γενικευμένο χάος – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, ο Ερμήςπου βρίσκεται στον Σκορπιό, θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας γενική αναστάτωση τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας. Ξαφνικές ειδήσεις θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα, ανατροπές στο πρόγραμμά μας θα μας εκνευρίσουν, ενώ δεν αποκλείονται απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, τηλεφώνων, Η/Υ και μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, είναι πιθανές εντάσεις και τσακωμοί για ασήμαντη αφορμή, αποκαλύψεις μυστικών, αλλά και διακοπή επαφών, από μια παρεξήγηση.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μια ανατροπή δεδομένων θα τη βιώσετε, που θα αφορά είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας, ίσως όμως είναι και μια υπενθύμιση ότι οφείλετε να είστε πάντα προετοιμασμένοι για το… απρόσμενο και να μην κολλάτε σε ένα πλάνο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιγια μια ακόμα φορά διαπιστώνετε ότι δεν πρέπει να παρασύρεστε και να κάνετε μακρόχρονα σχέδια για τα eρωτικά ή τα οικονομικά σας και να μην αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, ακόμα και το πιο παράξενο.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα