Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναλάβετε έντονη eρωτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις eρωτικές σας διαθέσεις. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει τη μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην eρωτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητά σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα eρωτικά σας δεδομένα. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να σταματήσετε να επιθυμείτε πλέον να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, έρχονται ανατροπές σε σκέψη και καρδιά.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις και πιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας eρωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή απογοήτευσε. Ενδέχεται να προκύψει νέα γνωριμία, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα eρωτικά σας δεδομένα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιταχθείτε σε πρόσωπα και eρωτικές σχέσεις που πλέον δε σας ικανοποιούν. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε σωστές ενέργειες, θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι eρωτικές σας διαθέσεις, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη!

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει ενθουσιασμός και ζωτικότητα, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις eρωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια eρωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει τη συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τον eρωτισμό σας, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών eρωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα eρωτική θα σας φερθεί με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο eρωτικό ταίρι. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες eρωτικές σχέσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον eρωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί, ίσως και αρκετά ρομαντικοί. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο, που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί eρωτικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η eρωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει απρόοπτες eρωτικές αλλαγές, έρχονται αναθεωρήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Σήμερα θα βάλετε μπροστά τη λογική και το ρεαλισμό, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε eρωτικές εξομολογήσεις, που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο απ’ αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της eρωτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τη συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολική αντιδραστικότητα. Σε εσάς τους eρωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την eρωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει eρωτικό πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης, ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν ή αν θα βάλετε πλώρη για αλλού.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα