Μην χασετε

Ζευγάρι της εγχώριας σόουμπιζ έκανε τάμα να βαπτίσει τον γιο του στην Τήνο! Ο νονός… έκπληξη!

Από την πρώτη ματιά και το πρώτο “χαίρω πολύ” έδειχναν σαν να ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Και τώρα έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και που έχουν πλέον αφήσει στην άκρη!

Advertisements

Το εν λόγω ζευγάρι είχε αποκτήσει έναν γιο και πέρυσι τον Ιούνιο ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος πρίγκιπάς τους, αν και η όμορφη μαμά δυσκολεύτηκε πολύ. Κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, τάραξαν την οικογενειακή γαλήνη και την ευτυχία που βίωνε με τον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό σύζυγό της.

Όλα όμως, ευτυχώς, πήγαν κατ’ ευχήν και πλέον οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού που θα γίνει, σύμφωνα με τη Realnews στην Τήνο σε λίγο καιρό.

Δείτε επίσης: Ντάνος – Τανιμανίδης! Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το τέλος της φιλίας τους.

Μάλιστα, το όνομα του νονού του μικρού είναι μία ευχάριστη έκπληξη καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας μας. Η φιλία του με τον πατέρα του μικρού, όμως, πρόκειται να επισφραγιστεί με μία κουμπαριά.

Ο λόγος λοιπόν για τον Βασίλη Λιάτσο και την Ελένη Καρποντίνη.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τη βάπτιση στην Τήνο καθώς επρόκειτο για τάμα της όμορφης παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού που έκανε κατά τη διάρκεια των επιπλοκών που αντιμετώπιζε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Νονός του μικρού Αντώνη, όπως θα βαπτιστεί, είναι ο Νίκος Μακρόπουλος ο οποίος διατηρεί πολύ δυνατή φιλία με τον Βασίλη Λιάτσο.

Advertisements

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η φώτο της πεθεράς της στο instagram που την εντυπωσίασε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα