Μην χασετε

Ζέτα Δούκα: «Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες τα ευρήματα που είχα»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ζέτα Δούκα πέρασε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της το τελευταίο διάστημα, όταν ξαφνικά βρέθηκε να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που της δημιούργησε στρες και ψυχική φόρτωση.

Advertisements

Η αγαπημένη ηθοποιός, πριν λίγες ημέρες, έκανε μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι η πρόληψη και ο έλεγχος την βοήθησαν να εντοπίσει άμεσα κάτι που έπρεπε να αφαιρεθεί. 

 

Η κ. Δούκα χρειάστηκε να περάσει αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, πριν την δική της περιπέτεια, όταν η μητέρα της παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, την δύσκολη περίοδο της καραντίνας: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό».

 

Εξηγώντας το δύσκολο διάστημα όπου το στρες αυξήθηκε, η ηθοποιός τόνισε ότι στον συνηθισμένο έλεγχο που έκανε στα ορμονικά της, τα ευρήματα διπλασιάστηκαν στο διάστημα έξι μηνών: «Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως».

Η Ζέτα Δούκα, τόνισε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε την υγεία μας και να μην παραλείπουμε τον καθιερωμένο έλεγχο που μπορεί πολλές φορές να μας σώσει κυριολεκτικά την ζωή.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα