Μην χασετε

Εύη Ιωαννίδου: Μιλάει για το γράμμα που έστειλε στον Γιώργο Μαυρίδη και τη σχέση τους

Μετά το Πάλαουαν η Εύη Ιωαννίδου επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλατό του Πρω1νό, όπου μίλησε για πρώτη φορά για το NOMADS και την εμπειρία της στο παιχνίδι. Μπορεί να ήταν η πρώτη που αποχώρησε, όμως αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το γράμμα που άφησε στον Γιώργο Μαυρίδη.

Advertisements

Σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για όλους και για όλα, όμως στάθηκαν ιδιαίτερα στο σημείο με το γράμμα στον γνωστό tattoo artist. Η Εύη αφού εξήγησε ότι οι δύο τους γνωρίζονταν και πριν το NOMADS, ανέφερε: «Θεώρησα ότι κάτι έπρεπε να κάνω πριν φύγω. Μου έλειπε ένα κομμάτι που δεν είχα συμπληρώσει στο παιχνίδι και ήταν αυτό». Μάλιστα σημείωσε πως τον πιστεύει πολύ σαν άνθρωπο, ενώ εξήγησε πως δεν περίμενε να βγει δημόσια, καθώς η ίδια είπε να το δώσουν προσωπικά στο Γιώργο.

Τι έγραφε όμως το συγκεκριμένο χαρτί; 

«Του έλεγα ότι θέλω να είναι δυνατός για αυτόν τον πιστεύω. Του είπα ότι τον έβαλα αρχηγό γιατί αυτοπροτάθηκε και δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Του είπα θέλω να σε δω χαρούμενο γιατί έμαθα ότι περνάς δύσκολα… Του λέω “έχεις ψυχή παιδιού.” Είναι πολύ δυνατός για εμένα, είναι αρχηγός και πιστεύω θα πάει μέχρι τελικό, θα είναι στην τελική τριάδα σίγουρα», εξήγησε on air η εντυπωσιακή Εύη.

Σχετικά με το δώρο που του έκανε επεσήμανε: «Δεν το θεωρώ πονηρό ή κάτι τέτοιο… Χάρηκα πάρα πολύ που το φόρεσε».

Η Εύη Ιωαννίδου κατέστησε σαφές πως δεν είχε πρόβλημα να μαθευτεί το συγκεκριμένο γράμμα, καθώς ήθελε να το κάνει όταν θα έφευγε από τις Φιλιππίνες. Πώς όμως αποφάσισε να το γράψει;

«Ήρθε η γιατρός να με δει στο ξενοδοχείο. Για 2-3 ώρες τα είπαμε προσωπικά γιατί ήμουν μόνη μου και στεναχωρημένη… Της λέω θέλω να σου ζητήσω κάτι. Μου λέει “Ασ’το ξέρω τι θέλεις”. Βγάζει από την τσάντα της ένα τετράδιο κι ένα στυλό και μου λέει “γράψε, πάρε το χρόνο σου και δώσ’το μου”. Της λέω τι εννοείς; Μου κάνει “να ξέρεις ότι είμαι μάνα κι εγώ και καταλαβαίνω”», αποκάλυψε στον αέρα του Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε.

Advertisements

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα