Μην χασετε

Ευτύχης Μπλέτσας: Η πρόταση γάμου στην Ηλέκτρα στην κορυφή των Άλπεων

Την ωραιότερη φάση της ζωής του περνάει αυτήν την περίοδο, ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο γνωστός παρουσιαστής θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την σύντροφο του, Ηλέκτρα Αστέρη.

Advertisements

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι τα τελευταία επτά χρόνια μαζί και ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν ένα παιδί.

 

Λίγο πριν γεννηθεί το παιδί τους, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και θα ακολουθήσει ο γάμος τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The inner Light #TheBeatles ? Location ? #Austria Photo ? @ftbletsas _________________________________________________ Ό,τι είμαι μέχρι τώρα το χρωστάω στους γονείς μου. Ό,τι θα γίνω από εδώ και πέρα το χρωστάω σε σένα. I ❤️ U. _________________________________________________ #DayDreamer #HappyTraveller #TravelGirl #TravelCouple  #Dreamer #TravelTheWorld #WithYou #YouandMe #Travelblogging #Explorer #PregnancyStyle #Everydaytravel  #Travel #Travelingram #Instatravel #TravelWithElectra #MyTravelgram #Pregnant #CoupleTravel #Wanderlust #TravelLife #InstaPassport #Tirol #InstaAustria #AdventureSeeker #VisitAustria #FtEle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E C T R A A S T E R I (@electra_asteri) στις

 

Και φυσικά η πρόταση γάμου του Happy Traveller στην αγαπημένη του έγινε σε ένα μαγευτικό σκηνικό, σε μια στάση από τα ταξίδια τους στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η Ηλέκτρα στο instagram δείχνοντας το μονόπετρο και τη βέρα της, η πρόταση έγινε με φόντο τις χιονισμένες Άλπεις, στο βουνό Μάττερχορν που βρίσκεται στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας.

Advertisements

«Yes I do» έγραψε στη λεζάντα:

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα