Μην χασετε

Ετεοκλής Παύλου: «Έχουμε αναγκάσει τους ανθρώπους με αναπηρία να μπουν σε καραντίνα σε όλη τους τη ζωή»

την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Advertisements

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα Χριστούγεννα στην καραντίνα και τις στιγμές που περνούν με την κόρη τους.

«Τα πολύ μικρά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σου αλλάζουν τη διάθεση».

Οι δυο τους μίλησαν για την εκπομπή που παρουσίαζαν το καλοκαίρι στο Open με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει ότι αισθανόταν πολύ άνετα, σαν να βρισκόταν στο σπίτι της και να συζητά με την παρέα της, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου είπε ότι αυτό που θα του μείνει περισσότερο είναι η επικοινωνία με τον κόσμο.

«Ήταν υπέροχη εμπειρία. Θα το ξανακάναμε», είπαν και οι δυο.

«Είχα πάθει σοκ με τον Ετεοκλή. Σαν να το έκανε πάντα» είπε  η Ελένη.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ετεοκλής είχε πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν προχώρησε.

Οι δυο τους σημείωσαν ότι το γεγονός ότι εργάζονταν μαζί δεν επηρέασε την σχέση τους, με την Ελένη να δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. «Είχαμε χημεία».

Τα ριάλιτι και το Fame Story

Το αγαπημένο ζευγάρι είπε ότι παρακολουθεί τηλεόραση και βλέπουν ριάλιτι, μεταξύ αυτών και το GNTM, ενώ αποκάλυψαν ότι τους αρέσει ο Αντρέας.

Advertisements

Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στη δική εμπειρία από το Fame Story, λέγοντας ότι βοήθησε στην καριέρα της ωστόσο δεν μπορεί κανείς να βασιστεί μόνο σε αυτό.

«Με βοήθησε στην αρχή γιατί με γνώρισε ο κόσμος. Αυτό κράτησε ένα τρίμηνο. Μετά πρέπει να το πάρεις στα χέρια σου και να μην το χάσεις. Εκεί που μια σεζόν δούλευα εξαήμερα, μετά που βγήκαν τα νέα παιδιά από καινούρια talent show ξανάκανα οντισιόν. Ήταν σε φάση “Ποια είσαι;”. Μου έλεγαν “τραγούδησε να δούμε αν θα σε πάρουμε”. Δεν υπήρχε πια Ελένη Χατζίδου και Fame story».

Εκτός από το GNTM, οι δυο τους παρακολουθούν και το J2US, ενώ αποκάλυψαν και τον αγαπημένο τους κριτή.

H αναπηρία του Ετεοκλή και το σημαντικό μήνυμα που έστειλε

Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία του αλλά και πρόβλημα του Ετεοκλή Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να λέει ότι τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν έδωσε καμία σημασία στην αναπηρία του.

«Έσβησαν όλοι οι άλλοι personal trainers όταν γνώρισα τον Ετεοκλή» είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο αθλητής, σημείωσε ότι δεν άφησε το πρόβλημά του να επηρεάσει τη ζωή του.

«Είναι στο χέρι σου το πρόβλημα να το κάνεις μικρό ή μεγάλο, εκεί είναι το κλειδί. Και το πώς σε βλέπουν οι άλλοι είναι με το τι εσύ δίνεις και νιώθεις».

Το μεγαλύτερο τραύμα είναι το ψυχικό και με αυτό έπρεπε να παλέψει περισσότερο, ενώ σημείωσε ότι δε ζήτησε τη βοήθεια ειδικού.

Advertisements

«Το δύσκολο να επουλώσεις τις πληγές μέσα σου. Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

Ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σήμερα, λέγοντας ότι τα άτομα αυτά βρίσκονται σε «καραντίνα» σε όλη τους τη ζωή λόγω της αμέλειας των υπολοίπων.

«Εμείς έχουμε αναγκάσει τους ανθρώπους με αναπηρία να μπουν σε καραντίνα σε όλη τους τη ζωή» είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν ράμπες και υποδομές για τα άτομα ΑμΕΑ ώστε να κινούνται ελεύθερα.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα