Μην χασετε

Ερμής Αντίθεση με Ποσειδώνα 7/9: Μυστικά και Ψέματα – Τι πρέπει να προσέξεις

Παρασυρόμαστε σε ουτοπίες, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και παραπλανήσεις.

Advertisements

Η ατμόσφαιρα της καθημερινότητας, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές επαφές, είναι αβέβαιη και αμφίβολη, η επικοινωνία ανέντιμη και διόλου ξεκάθαρη και οι επαφές μας χαρακτηρίζονται από εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις.

Αν δεν προσγειώσουμε άμεσα τις προσδοκίες μας, θα μας προσγειώσουν αυτές απότομα και θα απογοητευτούμε…

Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς ), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Φρόντισε την ξεκούραση σου αλλά και την εμφάνιση σου επαρκώς! Επιπλέον, κινδυνεύεις να εκτεθείς επαγγελματικά λόγω απρόσεκτων λαθών, γι’αυτό να είσαι έντιμος και προσεκτικός.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και μην πιστεύεις σε μεγάλα κολακευτικά λόγια, απλά για να ικανοποιήσεις το «Εγώ» σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς! Επίσης, να είσαι οπωσδήποτε έντιμος απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και ταυτόχρονα υποψιασμένος μαζί τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις και την οδήγηση σου, όπως επίσης και την τάση σου να πιστεύεις ότι σου λένε, να μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και να λες ψέματα.  Θα υπάρξουν απογοητευτικές αποκαλύψεις.

Advertisements

ΛΕΩΝ: Πρόσεχε πολύ την διαχείρισητων οικονομικών σου, αλλά και τους χειρισμούς σου στον συναισθηματικό τομέα, αφού πιστεύεις ότι τα πάντα πάνε καλά και βολεύεσαι λανθασμένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απέφυγε τα ψέματα, διότι κινδυνεύεις από απογοητευτικές αποκαλύψεις.  Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ότι ακούς από τους γύρω σου και παρέμεινε επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεσαι από συναισθήματα και ευαισθησίες, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε απαγορευμένους και παρασκηνιακούς έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένοι φίλοι ίσως σε απογοητεύσουν τώρα, αφού στηρίχτηκες σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τους. Μην κάνεις μεγάλα απατηλά όνειρα, χωρίς πρώτα να βάλεις βάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απέφυγε οποιαδήποτε συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, διότι θα απογοητευτείς ή δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που εσύ θα υποσχεθείς, χαλώντας την καλή κοινωνική σου εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά ένα ταξίδι, μία μετακίνηση ή κάποια επαφή λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και των τεράστιων προσδοκιών σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματικά, οδηγείσαι σε ψευδαισθήσεις και δεν κρίνεις σωστά τις καταστάσεις και προθέσεις των άλλων. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, η οικονομική σου διαχείριση!

ΙΧΘΥΣ: Η συντροφική σου ζωή, κρύβει πολλά μυστικά και ψέματα, είτε από εσένα, είτε από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι συνετός, έντιμος αλλά και προσγειωμένος, γιατί έρχονται απογοητεύσεις.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα