Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ το διήμερο αυτό για εσένα θα έλεγα πως είναι ήρεμο, αλλά προσοχή όχι βαρετό. Είναι ναι μεν ερwτικό αλλά εκλείπει το πάθος και η ένταση που τόσο αγαπάς. Αν κάποιος θα είναι ευχαριστημένος αυτό το Σαββατοκύριακο αυτός είναι το ταίρι σου, που σε βλέπει να έχεις μια ανεξήγητη ηρεμία και γαλήνη στο πρόσωπό σου. Εκμεταλλεύσου αυτές τις δυο ημέρες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν το κοινό μέλλον σας.

Για εσένα Κριέ μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο σε οπλίζει με μια διάθεση αυτοκριτικής. Ναι περνάς καλά και με την εργένικη ζωή που έχεις επιλέξει, διαθέτεις καλή παρέα και πηγαίνεις όπου θες ανά πάσα ώρα και στιγμή, όμως η ανάγκη σου να βρεις έναν ερwτικό σύντροφο είναι αρκετά μεγάλη. Θα εντοπίσεις λοιπόν αυτό το διήμερο για ποιο λόγο δεν έχεις μια σχέση και μάλιστα δεν μένεις στο θεωρητικό επίπεδο αλλά περνάς σε πράξεις. Πολλά θα αλλάξεις λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο στην ερwτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Ταύρε μου είναι από τα πιο ερwτικά της ζωής σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει ακαταμάχητο ερwτισμό στο δεσμό σου. Πάθος και ένταση σας φέρνουν πολύ κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς. Παρά το ότι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν καταφέρνει για κανένα λόγο η λογική να κατευνάσει το εγκλωβισμένο σου πάθος. Ήρθε η στιγμή να δείξεις στο ταίρι σου πως νιώθεις για εκείνο.

Είσαι Ταύρος και δεν έχεις μια σχέση; Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τουλάχιστον ερwτικό σύντροφο. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε βοηθά να απελευθερωθείς, να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειες και φοβίες για τον εαυτό σου. Εκφράζεις τον ερwτισμό σου και πραγματικά γύρω σου θα μαζευτούν πολλά άτομα που θα επιθυμούν να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα δεδομένα έχουν ως εξής για το διήμερο αυτό, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αλλά και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία μπορεί να προκαλέσει ρήξη, αν δεν προσέξεις, το θετικό είναι, γιατί ναι μεν υπάρχουν αυτές οι όψεις που δεν βοηθούν, υπάρχει και ένα ευχάριστο βάζεις σωστές βάσεις για καλυτέρευση της σχέσης σου. Θα γίνεις ευαίσθητος-η και κυκλοθυμικός-ή, επίσης θα νιώσεις πως δεν έχεις τόσο ρεαλιστικές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Μπόρα είναι και σίγουρα θα περάσει αλλά στο πέρασμα της όσο είναι εφικτό φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα με τη συμπεριφορά σου.

Δίδυμε μου, για εσένα που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό είναι θα τολμούσα να πω δύσκολο για τα ερwτικά σου. Από την μια ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί ευερεθιστικότητα και ανυπομονησία. Ενώ το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κάνει να αναζητάς μη ρεαλιστικά πράγματα από όποιο πρόσωπο θελήσει να μπει στη ζωή σου. Θα έχεις κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από όσο κανονικά θα μπορούσε να σου δώσει ένα πρόσωπο στην αρχή της γνωριμίας σας.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε από όλα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο, το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς καθόλου. Έχει ένταση, πάθος, νευρικότητα αλλά και παράπονα με ευαισθησίες πολλές. Θα εισπράξεις όμως και αγάπη και κατανόηση από το ταίρι σου, οπότε ακόμη και το Σαββατοκύριακο αυτό να σου βγει υπερένταση, είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δεις πόσο συγκαταβατικό ταίρι έχεις στο πλάι σου.

Γα εσένα που είσαι μόνος-η Καρκίνε μου, το διήμερο αυτό σου προκαλεί μια σύγχυση, έχεις μια εσωτερική αναστάτωση που δεν σε βοηθά να δώσεις ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις. Ακόμη δηλαδή και αν κάνεις μια νέα γνωριμία δεν δίνεις καθόλου χώρο και χρόνο να σου αποδείξει τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ελαστικός – ή, άκου πριν κρίνεις.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι η ιδανική στιγμή για να απελευθερωθείς από τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Απομακρύνεις όλα εκείνα που σε ταλαιπωρούν και κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα στην σχέση σου. Πιο πολύ είναι φόβοι σου που έχουν να κάνουν με κτητικότητα ή ζήλια απέναντι στο ταίρι σου και που από αυτό το διήμερο και έπειτα διαπιστώνεις πως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε απολύτως. Έχεις κερδίσει αντάξια και επάξια μια θέση στην καρδιά του-της.

Για εσένα Λέοντα, που ακόμη δεν έχεις βρει ένα ερwτικό λιμάνι να αράξεις, το διήμερο αυτό σου φέρνει θα έλεγα τα πάνω κάτω. Η ερwτική σου ζωή αποκτά ένα πολύ διαφορετικό νόημα και επαναστατείς στη μοναχικότητα σου. Βάζεις ένα τέρμα στην αναμονή και διεκδικείς μια θέση στην αγάπη. Το πρόσωπο που θα επιλέξεις να φλερτάρεις – διεκδικήσεις με κάθε τρόπο, ενδεχομένως να το έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα Παρθένε μου είναι πολύ περίεργο θα έλεγα. Αρχικά να σου πω πως η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε απελευθερώνει ερwτικά, πλησιάζει το ταίρι σου όχι τόσο πολύ με το συναίσθημα αλλά με τον ερwτισμό σου. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα όμως σε κάνει να είσαι παραπάνω από το κανονικό ευαίσθητος-η με το ταίρι σου. Τέλος ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία και την Σελήνη που θα είναι στον Αιγόκερω σε κάνουν να συγκρούονται η λογική και με τις επιθυμίες σου. Υπομονή Παρθένε μου, θα σε διχάσει το διήμερο αυτό, αλλά θα περάσει.

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι ακόμη μόνος-η, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι πολύ – πολύ ερwτικό και καυτό για εσένα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου φέρνει πολύ κόσμο γύρω σου να παρακαλά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κρεβάτι σου. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο με τον Ήλιο με τον Δία σου δημιουργεί ταυτόχρονα και πολλές ευαισθησίες, άκου το σώμα σου τι σου φωνάζει.

ΖΥΓΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά όμορφο και ταξιδιάρικο θα έλεγα. Κάπου ετοιμάζεσαι να πας με το ταίρι σου ή κάτι σχεδιάζεις να αλλάξεις στην ερwτική σου ζωή. Θα τολμούσα να πω, πως είναι ένα τυχερό Σαββατοκύριακο, διότι θα φέρει ευχάριστα γεγονότα που έχουν ενωτικό χαρακτήρα, έρχεσαι με ένα τρυφερό τρόπο κοντά στο ταίρι σου και νιώθεις την απέραντη αγάπη που σου προσφέρει.

Για εσένα Ζυγέ μου, που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει κάτι πολύ καλό στα ερwτικά σου. Αφήνεις πίσω σου τις όποιες φοβίες και ανασφάλειες έχεις, πάντα κυνηγάς το καλύτερο σε μια σχέση και δεν μπορείς εύκολα να συμβιβαστείς σε ημίμετρα. Το θετικό όμως είναι πως έρχεται αυτό το κάτι που έψαχνες και σε ξαφνιάζει, εντυπωσιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα αγαπημένε μου Σκορπιέ, θα γίνεις το πιο καυτό ζώδιο του διημέρου. Είναι ένα από τα πιο ερwτικά και παθιασμένα διήμερα. Ενδεχομένως να μην λειτουργείς τόσο με το συναίσθημα, υποκύπτεις ακολουθώντας πιο πολύ τις ερwτικές σου επιθυμίες. Ο αέρας ανανέωσης είναι πραγματικά αναπόφευκτος, έτσι το ταίρι σου σίγουρα δεν σε έχει ξαναδεί. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την αστρολογική αυτή όψη για να περάσεις ένα καυτό και ερwτικό διήμερο.

Σκορπιέ μου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ερwτικό ταίρι. Πρόσεξε με, δεν σου υπόσχομαι σχέση ζωής αλλά όλα ξεκινούν με γνώμονα το ερwτικό κομμάτι. Τι να σου κάνω που εκπέμπεις ακαταμάχητο ερwτισμό και σeξουαλικότητα; Ξεκινά με ερwτισμό αλλά μπορεί στη συνέχεια να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε βγάζει από το καβούκι σου ερwτικά, θες να ανοίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο τους ορίζοντές σου και αποζητάς να αποβάλλεις από πάνω σου τη βαρετή σου διάθεση. Ενώ στη σχέση σου δείχνει ότι αποζητάς την αλλαγή και καθιστούν τον δεσμό σου σαφέστατα ανανεωμένο. Σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια και πολλές ευαισθησίες σου, στοιχεία του χαρακτήρα σου, που προσπαθούσες με κάθε τρόπο να κρύψεις από το ταίρι σου, αδυναμίες και φόβους σου.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Τοξότη μου, το διήμερο αυτό με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα βγάζουν στην επιφάνεια φοβίες σου, μήπως νιώθεις ότι θα μείνεις μόνος-η; Μήπως περνούν τα Σαββατοκύριακα και εσύ δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο να συμπορευθείς; Όλες αυτές οι σκέψεις γυροφέρνουν στο κεφάλι σου και όμως αυτό που θα αισθανθείς είναι η αρχή για να βγεις από την μοναξιά. Η παραδοχή αυτή είναι και η αλλαγή που έχεις ξεκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό, είναι ένα ευνοϊκό Σαββατοκύριακο να μπεις πιο εύκολα στην καθημερινότητα που όλοι μας δυστυχώς πρέπει να μπούμε. Οργανώνεσαι και τακτοποιείς την καθημερινότητα σου, όμως αυτό επιφέρει και αλλαγές στη σχέση σου, όποιες αποφάσεις και αν πάρεις αποζητάς να τις ακολουθήσει ο-η σύντροφός σου. Όλα αυτά που σου λέω αυτή την στιγμή δεν σημαίνουν πως δεν μπορούν να φέρουν ερwτικές στιγμές ή να είναι ένα παθιασμένο Σαββατοκύριακο.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι ακόμη μοναχό ερwτικά, με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου θα πάρεις μια ακόμη παράταση. Εσένα το μυαλό σου αυτό το διάστημα είναι πως θα οργανωθείς και πως θα τακτοποιήσεις την καθημερινότητα σου, θες να κλείσεις υποθέσεις ή να ξεκινήσεις κάτι νέο, να υλοποιήσεις μια νέα ιδέα, με αποτέλεσμα που καιρός για έρωτες και διασκέδαση. Λειτουργείς όμως καλύτερα όταν όλα γύρω σου είναι τακτοποιημένα, οπότε κλείσε τα θέματα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διήμερο αυτό Υδροχόε μου είναι μια καλή στιγμή να διώξεις ό, τι σε βαραίνει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Να διώξεις ό, τι σε καταπίεζε και σου σταματούσε την ερwτική σου ζωή. Θες να αλλάξεις τα πάντα, να οργανωθείς και να κάνεις την καθημερινότητα με το ταίρι σου όσο καλύτερη μπορείς, ανακοινώνεις τις ιδέες σου και τους στόχους σου για αυτό το διήμερο και πράγματι θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς. Μπορεί επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι ερwτικό, αυτό δεν το διαπραγματεύεσαι, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα.

Μοναχικέ μου Υδροχόε το διήμερο αυτό για εσένα, τα έχει όλα, είναι πλούσιο από στιγμές και αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στην ερwτική σου ζωή. Ανανεώνεσαι από μέσα και αυτό ακτινοβολεί προς τα έξω, δείχνεις την διάθεση σου για αλλαγή στα ερwτικά σου και πόσο διαθέσιμος-η είσαι για φλερτ και ξεκινήματα. Θα σου τάξω μια καλή, αισιόδοξη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εγείρει τα πάθη το διήμερο αυτό, αυξάνει τον ερwτισμό σου και την σeξουαλικότητα σου. Επειδή υπάρχει όμως το διήμερο αυτό ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ΑΝ έχεις ανασφάλειες για τον εαυτό σου ίσως να της περάσεις με μια παραπάνω ευαισθησία στο ταίρι σου, πρόσεξε το αυτό.

Για εσένα Ιχθύ μου το διήμερο αυτό είναι καθοριστικό η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σε καθιστά το πιο ερwτικό και σeξουαλικό ζώδιο. Μια βόλτα να βγεις θα καταλάβεις πόσα βλέμματα συγκεντρώνεις πάνω σου. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία θέλει λίγο παραπάνω προσοχή από εσένα, διότι σε κάνει να έχεις παραπάνω απαιτήσεις από τους ανθρώπους, να ζητάς πολλά περισσότερα από όσα μπορεί μια νέα γνωριμία να σου προσφέρει ή να σου αποδείξει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα