Μην χασετε

Επική γκάφα του Vanity Fair! Έβαλε τρία χέρια στην Oprah Winfrey και τρία πόδια στην Reese Witherspoon

Το μεγαλύτερο… fail με ρετούς έκανε το περιοδικό Vanity Fair, καθώς εμφάνισε την Oprah Winfrey με τρία χέρια και  την Reese Witherspoon με τρία πόδια, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως ακόμα και από τις ίδιες!

Advertisements

Για το καθιερωμένο ετήσιο εξώφυλλο για το Hollywood πόζαραν στην διάσημη Annie Leibovitz οι Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, Robert De Niro και ο συντάκτης του περιοδικού Graydon Carter.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που ανέλαβε το ρετούς… το παράκανε με το Photoshop! Στο εξώφυλλο, η Reese Witherspoon εμφανίζεται με τρία πόδια, γεγονός που επεσήμανε και η ίδια με ανάρτησή της στο Twitter. Ωστόσο, το Vanity Fair, αλλά και κάποιοι χρήστες των social media, αντιτείνουν ότι δεν υπάρχει τρίτο πόδι και αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι μία πτύχωση του φορέματός της.

Παράλληλα, στις λήψεις από το making-of της φωτογράφησης,  υπάρχει ακόμα μία γκάφα, αφού η Oprah εμφανίζεται με… τρία χέρια, ένα εκ των οποίων αγκαλιάζει την ηθοποιό και  ένα είναι ανάμεσά τους, γεγονός που η ίδια σχολίασε με σαρκασμό, με το περιοδικό να παραδέχεται το λάθος του και να επισημαίνει πως θα διορθωθεί.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα