Μην χασετε

Επίθεση ηθοποιού στη Σκορδά: «Είσαι κατίνα και κομπλεξική»

O ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μίλησε, σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του, στο βραδινό talk show της Ελεονώρας Μελέτη.

Advertisements

Κάποια από τα πράγματα που είπε την επόμενη ημέρα σχολιάστηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από την παρουσιάστρια του Φαίη Σκορδά, κάτι που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό.

Η απάντησή του ήρθε μέσα από τα social media του σε πολύ έντονο ύφος, χρησιμοποιώντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς για την παρουσιάτρια.

Δείτε επίσης: Masterchef: Η Άλκηστις αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 3 χρόνια

«Ειδες ρε παιδακι μου!…Αμα εισαι κομπλεξικος ανθρωπος…τι ψαχνεις;Θα δεις αυτο που σου επιτρεπει το κομπλεξ σου. Η κυρια Σκορδα Φαιη….αυτο που προσεξε απ ολα που ειπα στη συνεντευξη…ηταν οτι ο γιος μου γεννηθηκε απο ατυχημα!.

Πειραχτηκε. Θιχτηκε προσωπικα.Καθαρη ενδειξη ακραιου κατινισμου! Δεν εχει καταλαβει ακομα οτι τα περισσοτερα παιδια [συλαμβανονται] μετα απο μια στιγμη γλεντιου! Αυτη φαινεται εκανε σ∈ξ κι ελεγε [τωρα κανω σ∈ξ για να κανω παιδι]!…Δεν εχει αντιληφθει οτι τα περισσοτερα παιδια γενιουνται επειδη καποιοι δε χρησιμοποιουν προφυλακτικα…κι επειδη καποιες θερμοαιμες δε ζητανε προφυλαχτικα. Βλακεια τους; Μπορει.. Αλλα δεν εμεινε ας πουμε στο γεγονος οτι αυτο το παιδι θα μπορουσαμε να το ριξουμε αλλα το κρατησαμε!….

Καταλαβατε τι λεω. Ε…ετσι ειναι αμα εισαι Κατινα,….τοσα μπορεις ν αντιληφθεις

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Τσαβαλιά στο Open!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα