Μην χασετε

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη 6/4 : Πάθoς και eρωτισμός – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, αυξάνει -τον συναισθηματισμό, αλλά και τα καυτά πάθη, κάνοντας μας ταυτόχρονα να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε και να το αποκτήσουμε στην eρωτική μας ζωή!

Advertisements

 

Επιπλέον, η όψη αυτή, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε οικονομικούς στόχους, αλλά και να κάνουμε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση μας!

Οι ευνοημένοι της όψης θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του τέλους του 2ου δεκαημέρου!

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ: 
Είσαι γοητευτικός και eρωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οι eρωτικές και οι οικονομικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να τις διεκδικήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα πετάξεις από αυτά που σε βαραίνουν μέσα σου και έτσι, ανανεώνεσαι συναισθηματικά! Μυστικοί και ανεκπλήρωτη eρωτες ευνοούνται!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι φίλοι σου, σε στηρίζουν και σε βοηθούν σε eρωτα, χρήμα, αλλά και για ένα μεγάλο όνειρο σου, που τώρα μπορείς να κατακτήσεις!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από την επαγγελματική εύνοια, θα έχεις τώρα την ευκαιρία, λόγω της καλής κοινωνικής εικόνας σου, να σταθεροποιήσεις και να σοβαρέψεις την eρωτική ζωή!

ΛΕΩΝ: Μπορείς τώρα να τα αλλάξεις όλα, να κάνεις την επανάσταση σου και να πετύχεις υψηλούς στόχους σε eρωτα και χρήμα! Πες ναι σε αισιοδοξία, τύχη και τόλμη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάθος και ο eρωτισμός χαρακτηρίζουν την eρωτική σου ζωή! Μία βαθιά επιθυμία πραγματοποιείται και τα οικονομικά σου, βελτιώνονται!

ΖΥΓΟΣ: Ο τομέας των σχέσεων και της συντροφικότητας ευνοείται ιδιαίτερα και εμπλουτίζεται με πάθος και επιτυχίες! Πιθανότητα, για έναν νέο μεγάλο παθιασμένο eρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση, eρωτας μέσα από τη δουλειά, αλλά και βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον, θα έχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι απόλυτα λαμπερός, ερωτεύσιμος, παθιασμένος και ακαταμάχητος! Τύχη στον eρωτα, πάθος και πολλές κατακτήσεις!

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού βελτιώνονται και επίσης, το eρωτικό παρελθόν επιστρέφει με πάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κοινωνικότητα, γνωριμίες και φλερτ! Βελτιώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, εξαιτίας των εκφραστικών σου μέσων!

ΙΧΘΥΣ:  Έχεις τώρα την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την eρωτική σου ζωή, να την γεμίσεις με πάθος και να πετύχεις οικονομικούς στόχους!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα