Μην χασετε

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Απρίλιο του 2021

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Απρίλιος 2021; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2021, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Advertisements

 

Καλό μήνα!! Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα χαρίσει ευκαιρίες, θα ανοίξει τον δρόμο για επικοινωνιακές επαφές. Κλείνουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, περνούν οι σχέσεις και οι επαφές σε ένα καινούργιο στάδιο. Δεν αποκλείεται τα σταθερά ζευγάρια να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, οι χαλαρές σχέσεις πολύ πιθανόν να μπουν σε σταθερό πλέον πλαίσιο. Ίσως να μην λείψουν κινήσεις και αποφάσεις συγκατοίκησης.

Από την άλλη πλευρά, οι τοξικές σχέσεις που δημιουργούν προβλήματα καταλήγουν και αποφασίζεται χωρισμός, οι δρόμοι θα χωριστούν γιατί πλέον θα διαπιστωθεί πως δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον. Ο Απρίλιος θα φέρει συμφιλιώσεις στα ζευγάρια που μεταξύ τους υπάρχει αγάπη και σταθερό ενδιαφέρον, σε αυτές τις περιπτώσεις που η συναισθηματική δομή είναι γερή θα αποτραπεί ο χωρισμός, έρχεται ένωση. Ο καινούριος μήνας θα φέρει απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι αυθόρμητες, οι επαφές θα προχωρήσουν με ευκολία και ενθουσιασμό.

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Απρίλιος θα είναι ένας τυχερός μήνας με εκπλήξεις, ευχάριστα απρόοπτα και ευνοϊκές συγκυρίες. Τα γεγονότα θα σας αναστατώσουν θετικά, συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας θα σας ανανεώσει. Τα λόγια σας θα είναι οικεία και αποκαλυπτικά, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης δεσμού. Για εσάς που προσμένετε πολύ καιρό τη νέα γνωριμία ετοιμαστείτε καταφθάνουν καινούργια ενδεχόμενα.

Εσείς που ήδη είστε σε σχέση θα αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας, θα ανανεωθούν τα αισθήματα σας, καταφθάνουν νέες και ενδιαφέρουσες υποσχέσεις. Με το μέρος σας θα έχετε την εύνοια της τύχης, ανοίγεται καινούργιο στάδιο στην προσωπική σας ζωή, σκεφτείτε και κινηθείτε με αισιοδοξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, μην αποκαρδιώνεστε και μη καταθέτετε τα όπλα σας, ο Απρίλιος σας φέρνει αλλαγές που θα καταφέρουν να στυλώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα ανοίξουν δίοδο για να τερματιστεί ο χωρισμός σας. Ο Απρίλιος σας φέρνει απρόοπτα συμβάντα ευχάριστης κατάληξης, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας.

Advertisements

Μέσα τον Απρίλιο, τα αποκαλυπτικά λόγια θα μπορέσουν να ανατρέψουν τα ως τώρα αρνητικά δεδομένα, εκδηλωθείτε ελεύθερα, αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς. Για τους μοναχικούς νέα γνωριμία θα προκύψει με πρόσωπο ταιριαστό στο χαρακτήρα σας, οι συνομιλίες σας αμέσως θα πάρουν έκταση. Για εσάς που ήδη είστε σε σχέση η συμβουλή είναι να μην ασχοληθείτε με κόντρες και εντάσεις, διατηρήστε την ισορροπία της σχέσης σας. Αν η διάθεση σας είναι θετική θα βρείτε λύσεις, θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς οι διχασμένοι που βρίσκεστε σε συναισθηματική σύγχυση και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή να ανασυγκροτηθείτε, τώρα θα πρέπει να σταθεροποιηθείτε για να μην χάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Αν θέλετε να επιστρέψετε στο παλιό σας ταίρι τα γεγονότα θα πρέπει να σας βρουν κατασταλαγμένους. Θα την λάβετε την πρόταση για επανασύνδεση, ωστόσο η απάντηση σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Αν σας κούρασαν τα παλιά και θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν τότε θα πρέπει να αποφύγετε τις αόριστες απαντήσεις.

Μέσα στον Απρίλιο το αν θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα ή μπερδέματα αυτό θα εξαρτηθεί από τη δική σας αντιμετώπιση. Ο Απρίλιος σας φέρνει αναστατώσεις, κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να νιώσετε έντονο ενθουσιασμό. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας και νέας σχέσης, ωστόσο οι εξελίξεις θα πρέπει να σας βρουν με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς που βιώνετε χωρισμό μην απογοητεύεστε, διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας και απλά ξεκαθαρίστε αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Τερματίζουν τα παλιά, ξεκινά νέα πορεία. Εσείς που θέλετε πίσω το πρώην ταίρι σας διατηρήστε την ελπίδα για επανασύνδεση, έρχονται ανατρεπτικές εξελίξεις, θα υπάρξουν προσεγγίσεις που θα ξεδιαλύνουν τις παρεξηγήσεις. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να μιλήσετε ανοιχτά και να λύσετε τα προβλήματα που έφεραν απόσταση.

Σε περίπτωση που αποφασίσατε να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο ο νέος μήνας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Την εμφάνιση του θα κάνει ένα πρόσωπο κατάλληλο να ανανεώσει τις βλέψεις σας και να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Η συνομιλία που θα ξεκινήσει μεταξύ σας θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε τις επαφές σας, η κατάληξη θα είναι αισιόδοξη. Εσείς που είστε σε σχέση και έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας θα έχετε άνοιγμα για δεσμευτική εξέλιξη, θα παρθούν από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο Απρίλιος θα είναι τυχερός μήνας για εσάς που θέλετε να αναλάβετε τον έλεγχο της προσωπικής σας ζωής και να τρέξετε με αμεσότητα τα γεγονότα. Τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.. Κινηθείτε δυναμικά, τα γεγονότα θα σας υποστηρίξουν, ο Απρίλιος θα βοηθήσει στο να δοθούν ειλικρινείς εξηγήσεις. Πάρτε τις υποθέσεις στα χέρια σας, επιδιώξτε και διεκδικήστε το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα μπορέσετε να οδηγήσετε την κατάσταση στα δικά σας νερά.

Θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να προσεγγίσετε, δείξτε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Προμηνύεται άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας καλό θα είναι να μην αδρανήσετε. Εσείς που έχετε σχέση και επιθυμείτε δεσμεύσεις οργανώστε τη στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να φέρετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Απρίλιος σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις αισθηματικές σας καταστάσεις δραστικά. Ο μήνας θα είναι τυχερός για εσάς μόνο αν πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια και να αναλάβετε τα ηνία των προσωπικών σας υποθέσεων. Κάντε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ζητήστε συνάντηση, βγείτε από την αναμονή. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείτε και κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθεί άνοιγμα για ξεκαθαρίσματα και έναρξη σταθερής σχέσης.

Advertisements

Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει, όμως το θέμα είναι κατά πόσο τελικά θα δώσετε το περιθώριο να σας φλερτάρει. Αν θέλετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή τότε κρατήστε προσιτή στάση, όλα θα εξαρτηθούν από τον χειρισμό σας. Απελευθερώστε τον αισθησιασμό σας, επικοινωνήστε με οικειότητα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκίνημα νέας eρωτικής αρχής. 

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, μέσα στον Απρίλιο μεγάλη σημασία θα έχει η μέθοδος και η τακτική που θα εφαρμόσετε προκειμένου να φέρετε τις καταστάσεις σας στα μέτρα σας. Ο Απρίλιος θα σας υποστηρίξει, θα σας φέρει τα ανοίγματα που αναζητάτε, αν ψάχνετε λύση θα την βρείτε, αν προσμένετε μια κατάλληλη αφορμή θα εμφανιστεί μπροστά σας, όμως το αποτέλεσμα θα οριστεί από τον χειρισμό σας. Θα υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, θα πρέπει να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Εσείς που έχετε ανάγκη από μια νέα αρχή θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα, οι καθυστερήσεις θα λειτουργήσουν εις βάρος σας. Όσοι από εσάς θέλετε αλλαγές θα πρέπει να κινηθείτε συνετά και όχι ριζοσπαστικά, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδική τακτική, αποφύγετε τις απότομες ανατροπές και εξάρσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανατρεπτικός θα είναι για εσάς ο Απρίλιος, ετοιμαστείτε γιατί τα συμβάντα θα είναι απρόοπτα. Άνοιγμα θα υπάρξει με άτομο που μέχρι τώρα οι επαφές σας έμεναν μόνο σε φιλικό επίπεδο και δεν τολμούσαν να επεκταθούν και σε eρωτικό. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης και δράσης, θα υπάρξουν άμεσες eρωτικές εκδηλώσεις με πρόσωπο που μεταξύ σας από καιρό υπάρχει κρυμμένη έλξη. Θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε πως το μεταξύ σας ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και σταθερό.

Εσείς που δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο στο στόχαστρο σας, πολύ πιθανόν να αποκτήσετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα χάσετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε. Θα γίνουν οι συστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να δώσετε συνέχεια στις επαφές σας. Μέσα τον Απρίλιο, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, ανοίγεται καινούργια προοπτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Απρίλιο θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα απρόοπτα συμβάντα θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα και θα δουλέψουν υπέρ σας, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που θα θελήσετε σχέση μαζί του. Θα ξαφνιαστείτε και θα ενθουσιαστείτε, οι ανατροπές θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να είναι και εντελώς καινούργιο θα καταφέρει με την ελκυστική του γοητεία να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας.

Οι μεταξύ σας εκδηλώσεις θα είναι οικείες, θα φανερωθεί έλξη που θα αποδειχτεί αμοιβαία. Αυτή τη φορά να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα ανοίξουν προοπτική δεσμού. Εσείς που είστε ήδη με σταθερό ταίρι θα επιδιώξετε να βγάλετε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και θα το καταφέρετε. Δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις συγκατοίκησης, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές, θα καταφέρετε να δώσετε τονωτική ώθηση στην εξέλιξη του δεσμού σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα στον Απρίλιο τόσο για εσάς που θέλετε να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, όσο και για εσάς που θέλετε να διορθώσετε ή να αναδομήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Με ευθύτητα αμεσότητα και ειλικρίνεια θα μιλήσετε, αν θέλετε να αιφνιδιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα το καταφέρετε. Για τους μπερδεμένους ή τσακωμένους θα προκύψει ξεκαθάρισμα που θα φέρει ισορροπία ακόμα και επανασύνδεση για όσους χωρίσατε.

Θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα συμβεί το περιστατικό που θα σας φέρει αντικριστά με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που θα ενθουσιαστείτε καλό θα είναι να μην καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας, αφήστε το περιθώριο να γίνει αρχή σχέσης. Θυμηθείτε τα παλιά λάθη και προφυλάξτε τον εαυτό σας απ τις ίδιες παγίδες. Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά, θα καταφέρετε να διορθώσετε παλιές αρνητικές σας ενέργειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας με επικοινωνιακά ανοίγματα. Φεύγει η ατονία που ενδεχομένως να υπήρχε. Σε τηλεφωνήματα θα ακουστούν αλήθειες που θα καταφέρουν να πείσουν να εξηγήσουν και να σας βγάλουν από ανασφάλειες ή αμφίδρομες σκέψεις. Εσείς που είστε σε σχέση ειλικρινείς συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, θα εστιάσετε στο πως μπορεί να ανανεωθεί και να προχωρήσει η σχέση σας.

Απαλλάσσεστε από αμφιβολίες, φεύγει ο προβληματισμός, θα καταφέρετε να επιβεβαιώσετε και να εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση τότε μιλήστε ανοιχτά γι αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Η στάση σας θα είναι αεράτη, αυθόρμητη, θα καταφέρει να σας προσεγγίσει πρόσωπο που θα ενθουσιαστεί από την προσωπικότητα σας. Με καινούργιο άτομο θα ανοιχτεί νέα προοπτική, θα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους έκταση θα θελήσετε να δοθεί. 

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στο Απρίλιο τυχερές θα είναι οι εξελίξεις, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα πάρετε την απόφαση να κινηθείτε δραστικά και άμεσα. Για εσάς τους χωρισμένους τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, αλλάζουν οι διαθέσεις, το έδαφος για επανασύνδεση θα έχει πλέον στρωθεί, καλό θα είναι να μην δώσετε αρνητικές απαντήσεις. Αλλάζουν τα δεδομένα, θα ακουστούν δυναμικές προτάσεις και ειλικρινά λόγια, θα δοθούν υποσχέσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά.

Εσείς οι ελεύθεροι, δεν θα αποτρέψετε τον εαυτό σας στο να ενθουσιαστεί και να ερωτευτεί. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα έχει γοητευτικό στυλ. Για εσάς τους μπερδεμένους και ανασφαλείς, καλό θα είναι να μην θυμηθείτε τα παλιά και παγιδευτείτε στην ηττοπάθεια.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα