Μην χασετε

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη 3/12 : Πάθος, χρήμα και συναίσθημα

Στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Σκορπιό, σχηματίζουν ένα απόλυτα φλογερό Εξάγωνο!

Advertisements

Οι επιθυμίες και τα συναισθήματα, εκφράζονται τώρα έτσι όπως πρέπει και επιτέλους εκπληρώνονται!

Το πάθος μας ξυπνά και μας ωθεί να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά το άτομο που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε σ∈ξουαλικές καυτές στιγμές με το άλλο μας μισό!

Επιπλέον, αν δεν παρασυρθούμε σε έξοδα, θα έχουμε σίγουρα και οικονομική εύνοια, αφού πετυχαίνουμε τώρα πιο εύκολα, τους οικονομικούς μας στόχους!

Οι πιο τυχεροί, είναι φυσικά τα ζώδια της Γης και του Νερού, ιδίως του 1ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχεται απόλυτη επιτυχία σε καριέρα και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας! Μία επαγγελματική σχέση, πιθανόν τώρα να μετατραπεί σε ∈ρωτική!

ΤΑΥΡΟΣ: 
Θα έχεις νέες ∈ρωτικές, άκρως παθιασμένες γνωριμίες, επαφές, ταξίδια και ψυχαγωγικές εξόδους, κατακτήσεις, καλοπέραση, τύχη, αισιοδοξία και ∈ρωτικά μηνύματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα έρθουν καυτές στιγμές και ατέλειωτο πάθος στον ∈ρωτικό τομέα! Έχεις πλήρης συναισθηματική, αλλά και οικονομική εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαμβάνεις αναθέρμανση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος ή μία νέα ∈ρωτική γνωριμία παθιασμένη, αν είσαι ελεύθερος!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Θα έχεις πάμπολλεςκατακτήσεις λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και του ∈ρωτισμού που αποπνέεις! Επιπλέον τύχη στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις τηναπόλυτη ∈ρωτική επιτυχία!Είσαι ∈ρωτεύσιμος, γοητευτικός, παθιασμένος, αισθησιακός και τυχερός σε όλα σου τα συναισθηματικά θέματα!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις βελτίωση σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού! Επίσης, το ∈ρωτικό παρελθόν σου, επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι επιτέλους εδώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται επαφές, συναντήσεις, βόλτες, συζητήσεις, ειδήσεις ευχάριστες, νέες γνωριμίες και ∈ρωτικά μηνύματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Απολαμβάνεις μπόλικο συναίσθημα, πολύ χρήμα και ασταμάτητο ποιοτικό σ∈ξ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθει εκπλήρωση ∈ρωτικών επιθυμιών και παθιασμένες καυτές στιγμές!Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ∈ρωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Εύνοια σε ∈ρωτα, αλλά και σε χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Απολαμβάνεις παρασκηνιακές ∈ρωτικές δραστηριότητες και ίσως απαγορευμένες, γεμάτες πάθος. Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση σου σε ∈ρωτα και χρήμα!

ΙΧΘΥΣ: 
Θα έχεις σίγουρα τώρα, την στήριξη των φίλων σου, οι οποίοι σου δίνουν δύναμη και θέληση να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα