Μην χασετε

Δευτέρα 02/12: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, στις 8:20 το βράδυ, ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Θα βοηθήσει να καταφέρουμε ένα μεγάλο στόχο μας, να ικανοποιήσουμε μια φιλοδοξία μας αλλά και να κάνουμε καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα.

Advertisements

Η επιτυχία είναι πολύ κοντά, αν φυσικά κινηθούμε στο πνεύμα του Αιγόκερω, δηλαδή, συνετά, μελετημένα, πειθαρχημένα και χωρίς να παραβούμε αξίες, νόμους και κανόνες! Κάποιοι μπορεί να γίνουν γνωστοί, να απογειώσουν την καριέρα τους, άλλοι να δικαιωθούν, από μια τους προσπάθεια κι άλλοι να αποκτήσουν υψηλότερες ιεραρχικά θέσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, χωρίς τύχη δε θα καταφέρετε τίποτα. Αποδεχτείτε το και εκμεταλλευτείτε τα δώρα που σας παρέχει απλόχερα το σύμπαν για να πετύχετε τους στόχους σας στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ευχάριστες θα είναι οι συνθήκες στην σχέση σας, τη δουλειά και το σπίτι σας, όμως κάποια επιπολαιότητα είτε από είτε προς εσάς ή έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα το αποτέλεσμα δε θα είναι αντίστοιχο των προσδοκιών σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, εpωτικά και οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές που δε θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, όμως δεν θα είναι και ευκαταφρόνητες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα