Μην χασετε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Eίναι άγριo όταν σκέφτεσαι ότι μπορείς να μoλύνεις έναν άνθρωπo και να χάσει τη ζωή του»

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, τον μικρό τραυματισμό που είχε στο πρόσωπο, αλλά και τη σχέση και το γάμο της με τον Μάνο Νιφλή μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Advertisements

Η Ελισάβετ εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα τσιρότο πάνω από το φρύδι της και αποκάλυψε: «Ήρθα σε στενή επαφή με τον πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και το άνοιξα αυτό. Όπως ο Ρόκι Μπαλμπόα μου έβαλαν αυτό το τσιρότο για να κλείσει, γιατί έχω γυρίσματα αύριο στην Κύπρο. Γενικά έχω πολλά τέτοια μικρά ατυχήματα».

 

Μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή είπε: «Σε πράγματα ευτελή και καθημερινά μπορεί να τσακωνόμαστε, αλλά ωριμότητα στη σχέση υπάρχει στα σοβαρά θέματα. Όταν ο άλλος σέβεται την προσωπικότητά σου, τη δουλειά σου, τότε υπάρχει ωριμότητα. Με θαυμάζει πολύ στη δουλειά μου ο σύζυγός μου κι έτσι με έριξε. Με σέβεται και έχει κατανόηση. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Βέβαια έλεγε στην αρχή “Εγώ τα έχω με ναυτικό”, γιατί ήμασταν σε περιοδεία, αλλά έκανε χιούμορ».

Έπειτα, αναφέρθηκε στο νέο της εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου που έχει αναλάβει: «Είναι ένα άγχος γιατί έχω στους ώμους μου ένα όνομα που είναι το Μάκης Τσέλιος. Έχω φυσικά τη βοήθεια του θείου μου και τη μητέρα μου, που έτρεχε χρόνια το ατελιέ».

Τέλος, για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, εξομολογήθηκε: «Το πέρασα πολύ ελαφριά. Ήμουν πολύ τυχερή. Είχα έλλειψη γεύσης και όσφρησης και ένα μικρό συνάχι. Το πέρασα μόνη μου. Ο σύζυγός μου πήγε στο εξοχικό σε καραντίνα κι αυτός. Ήταν στιγμές που ένιωθα μόνη μου.

 

Το άγριο ήταν όταν έρχονταν οι γονείς να μου αφήσουν κάτι έξω από την πόρτα και τους έλεγα “Γρήγορα στο ασανσέρ” για να ανοίξω την πόρτα. Είναι άγριο όταν σκέφτεσαι ότι μπορείς να μολύνεις έναν άνθρωπο και να χάσει τη ζωή του. Ήμουν από τους τυχερούς που το πέρασα ελαφριά και δεν κόλλησαν οι δικοί μου».

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα