Μην χασετε

Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά πρώτη φορά για τη συμμετοχή της στο Survivor 2 και τις φήμες αποχώρησης

Καθημερινά αλλάζουν τα ονόματα από τη λίστα των Διασήμων που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 κι ας θεωρούνται κάθε φορά «κλεισμένα».

Advertisements

Μέχρι στιγμής οι Διάσημοι που είπαν το μεγάλο ναι και ετοίμαζαν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ήταν οι Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Βλάχος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Νέρι Καστίγιο, Γιάννης Δρυμωνάκος, Όλγα Φαρμάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Ελένη Χατζίδου, Μαρία Σαμαρινού, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Δαλάκα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέφερε σήμερα το μεσημέρι, στην εκπομπή ΕΔΩ, πως πληροφορίες θέλουν να μην είναι στην ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ σίγουρη είναι η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη – που δε θέλησε ακόμα να αποκαλύψει -.

Το όνομα της τραγουδίστριας είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν για το Survivor αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεψαν τελικά να λάβει μέρος στο παιχνίδι. Κάποιοι επίσης ανέφεραν πως ίσως η Ελευθερία ήταν αναπληρωματική παίκτρια και όχι στη βασική ομάδα.

Η τραγουδίστρια η οποία δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση προς το παρόν φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την παραφιλολογία και έσπευσε να απαντήσει με το δικό της τρόπο.

Πριν λίγη ώρα η Ελευθερία έκανε δυο αναρτήσεις στο Instastories της γράφοντας αρχικά πως δεν ξέρει το λόγο που την ανέφεραν στη λίστα με τους Διασήμους καθώς και ότι δεν ισχύουν τα γραφόμενα. Ενώ στη συνέχεια σχολίασε δημοσίευμα που τη χαρακτήριζε ως «αναπληρωματική».

Δείτε τα Instastories

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Ελευθερία Ελευθερίου συζήτησε όντως συζητήσεις με τους ιθύνοντες του παιχνιδιού επιβίωσης για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο αλλά τελικά δεν είχαν αίσια κατάληξη. «Δεν είπε ποτέ “ναι” η Ελευθερία για το Survivor 2, έκανε απλώς κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με την παραγωγή», μας ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα