Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη δημόσια έξοδος με τον Θοδωρή Μαροσούλη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης!

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της κι αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό, από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Advertisements

Η ανατρεπτική και αντισυμβατική γυναίκα, που ποτέ – όπως ανέφερε – δεν θεωρούσε απαραίτητο έναν γάμο, είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Θοδωρή Μαροσούλη. Ο γνωστός επιχειρηματίας, την ημέρα που η Ελεονώρα είχε τα γενέθλια της, της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.Φυσικά, η απάντηση ήταν θετική, γι΄αυτό και λίγο αργότερα την είδαμε να ποζάρει με το μονόπετρο της.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους  μήνες της εγκυμοσύνης της. Βέβαια, μέχρι στιγμής η Ελεονώρα δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός. Το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια έξοδο με τον Μαροσούλη, μετά τις φήμες εγκυμοσύνης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο και παρακολούθησε την παράσταση Όταν Σβήνουν τα Φώτα, η οποία είναι παραγωγή των Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη – στο Θέταρο Πειραιώς.

Δείτε φωτογραφίες:

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα