Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: «Είχαμε μιλήσει με τον Λιάγκα για να κάνουμε late night, αλλά έμεινα…»

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου αρέσει ως παρουσιαστής».

Advertisements

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον ανταγωνισμό που έχει φέτος με τα “Μεσάνυχτα”, αλλά και για την πρόταση που είχε για late night με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ανταγωνισμός πώς σου φαίνεται;

Ο Γρηγόρης μου αρέσει πολύ. Και το ξέρει και ο ίδιος, του το έχω πει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με μηνύματα. Ο Γρηγόρης μου αρέσει ως παρουσιαστής και θα τον παρακολουθήσω σε ότι κι αν κάνει. Το Βινύλιο δεν το έχω δει. Τις Τρίτες λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και της μικρής κοιμάμαι στις 22:00 το αργότερο. Ποιος όμως δεν έχει δει το Ράδιο Αρβύλα; Μου αρέσει που έχω αυτούς τους ανταγωνιστές. Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Αντώνη Κανάκη.

Ισχύει ότι σου είχε προταθεί late night με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1;

Ισχύει ότι είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο με σκοπό να το συζητήσουμε, αλλά δεν το προχωρήσαμε ποτέ. Έμεινα έγκυος και δεν προχώρησε η συζήτηση.

Στα δελτία ειδήσεων θα επέστρεφες;

Τα δελτία ειδήσεων είναι το μεγάλο μου μεράκι. Και μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου ζωή, καθώς από εκεί ξεκίνησα. Αποσπάστηκα την περίοδο του «Καφέ» από εκεί. Με τράβηξαν. Τότε δεν ήθελα να φύγω. Πάντα παρακολουθώ δελτία. Στην παρούσα φάση δεν το σκέφτομαι, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Και φυσικά νιώθω γεμάτη με τα Μεσάνυχτα.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα