Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού της!

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη. 

Advertisements

Φαίνεται πως η Ελεονώρα, ανυπομονεί για τον ερχομό του παιδιού της και ξεκίνησε να προετοιμάζεται. Σήμερα, αποκάλυψε μέσω μιας φωτογραφίας στο Insta Story, πως ενημερώθηκε για κάτι πολύ σημαντικό.

Μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικό κείμενο στο site της, believeit. Συγκεκριμένα, εξηγεί το πώς μπορούν οι μανούλες να απαλύνουν τον βήχα του μωρού τους. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αναπαυτικό μαλακό μαξιλάρι και λίγο χρόνο με το μωράκι σας.Το ξαπλώνετε μπρούμυτα, με το στομαχάκι του να ακουμπάει στο μαξιλάρι.Ξεκινάτε να του  κάνετε μαλάξεις για να θερμάνετε την περιοχή της πλάτης.Οι κινήσεις σας  θα πρέπει να είναι παράλληλες με τη σπονδυλική στήλη, και η φορά τους από τη μέση προς το λαιμό. Όταν αρχίσετε να νιώθετε την περιοχή να ζεσταίνει μπορείτε να συνεχίσετε τις μαλάξεις με φορά από τη σπονδυλική στήλη προς τα πλευράκια του μωρού. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ και τρυφερό μασάζ με τα δάχτυλα σας, στις περιοχή γύρω από τα πλευρά. Ξεκινήστε από τα χαμηλά των πνευμόνων και προχωρήστε προς τα πάνω.Μόλις ολοκληρώσετε με τις μαλάξεις, τοποθετείστε για δύο τρία λεπτά το μωράκι σε καθιστή θέση και χτυπήστε του απαλά την πλατούλα όπως όταν θέλετε να ρευτεί… Αν έχετε χρόνο, ξανακάνετε όλη τη διαδικασία από την αρχή.», αναφέρει.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα