Μην χασετε

Ελένη Xατζίδου: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Οι γονείς την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο [pics]

Ο Άγιος Δομίνικος αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα μία όμορφη ανάμνηση για την η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια αποχώρησε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ δίνοντας «μάχη» με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να πει «αντίο» κάπως νωρίς στο νησί και στους υπόλοιπους διάσημους φίλους της.

Μπορεί να μην κατάφερε να μείνει παραπάνω στο Survivor όμως πήρε μια γερή γεύση από το τι θα πει πείνα και παιχνίδι επιβίωσης. Έτσι, βγαίνοντας από το παιχνίδι, αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και να το ρίξει στο φαγητό και συγκεκριμένα στα γλυκά.

Το πρώτο πράγμα που θέλησε να φάει ήταν σοκολάτες και πατατάκια και μάλιστα… σε μεγάλη ποσότητα. Η ίδια μάλιστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με όλα τα καλούδια που θέλησε να φάει, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Πλέον, μπορεί να απολαύσει ότι θέλει αφού από το απόγευμα του Σαββάτου και βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. Στο Ελευθέριος Βενιζέλος την υποδέχτηκαν οι γονείς της οι οποίοι της είχαν λείψει πάρα πολύ.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα