Μην χασετε

Ελένη Χατζίδου για το lockdown: «Η ψυχολογία μου έχει πέσει πιο πολύ τώρα – Φοβάμαι μήπως όλο αυτό κρατήσει 3 χρόνια»

Μουδιασμένη νιώθει η Ελένη Χατζίδου, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας. Χθες, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε και επίσημα καθολικό lockdown από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοέμβρη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο TLIFE για την τρέχουσα κατάσταση, δηλώνοντας αισιόδοξη όσο μπορεί, αν και απογοητευμένη γιατί πίστευε ότι θα είχαμε τελειώσει έως τώρα με τον κορονοϊό.

Advertisements

Η Ελένη Χατζίδου όσο και αν φοβάται, δεν σταματά να νιώθει χαρά και ευλογία για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου. Η κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα είναι για εκείνους όλη τους η ζωή και πραγματικά ομορφαίνει με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Πώς βλέπετε την καραντίνα Vol. 2;

Όπως την προηγούμενη φορά λίγο χειρότερα γιατί είχαμε την ελπίδα ότι θα περνούσε με τη πρώτη φορά, αλλά βλέπουμε ότι δεν είναι εύκολο. Δυστυχώς όπως όλοι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά θα κάτσουμε να περιμένουμε τη λύτρωση.

Είστε σε ένα δύσκολο χώρο τον καλλιτεχνικό που τραβάει μεγάλο ζόρι.

Τι να κάνουμε είναι όλος ο κόσμος έτσι, τι να κάτσω εγώ να παραπονεθώ. Yπάρχουν πολύ χειρότερα από μένα και τη δική μας την κατάσταση οπότε κοιτάζω αυτά και λέω αντέχουμε ακόμα εμείς.

Advertisements

 

 

 

Σας ακούω αισιόδοξη.

Αισιόδοξη είμαι δεν παύει να βλέπω τι γίνεται δίπλα μου και έχω πάρα πολλούς φίλους μου μουσικούς, ηχολήπτες που πραγματικά υποφέρουν είναι άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όσον αφορά στην καθημερινότητα στο σπίτι με την κόρη της, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: “Εννοείται ότι το να έχεις παιδί είναι χαρά, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν αν δεν ήμουν παντρεμένη και αν δεν είχα το παιδί. Δηλαδή είναι πραγματικό πρόβλημα όταν είσαι μόνος σου και μάλιστα σε φάση που σκέφτεσαι να χωρίσεις με κάποιον, όπως μια φίλη μου ελεύθερη μου λέει “Δεν μπορώ, δεν έχω καν την ελπίδα να γνωρίσω κάποιον δεν μπορούμε να βγούμε, να κοιταχτούμε, να μιλήσουμε, αυτό το φλερτ με τα μάτια, με τη γκριμάτσα να πεις σε ένα καφέ, σε ένα μπαρ, τέλος”. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να είσαι ελεύθερος σε αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό σου λέω ότι είμαι από τους τυχερούς εντάξει πάλι καλά τον Σταυρό μου κάνω”.

Advertisements

 

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε και στον γάμο της, ο οποίος είχε προγραμματιστεί μαζί με τη βάφτιση της Μελίτας για τις 19 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού: “Έχουμε πει για Ιούνιο! Περιμένουμε να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα”.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πρόσθεσε στο TLIFE: “Μου έχει πέσει η ψυχολογία περισσότερο από την πρώτη φορά γιατί είχα την ελπίδα ότι θα τελείωνε και τώρα βλέπω ότι συνεχίζει και συνεχίζει και μάλλον αυτά που λέγανε ότι όλο αυτό θα κρατήσει εδώ και τρία χρόνια. Ξέρεις είναι σαν να σταμάτησε ο χρόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Να σκεφτόμαστε ωραία πράγματα ότι θα ξαναγυρίσουμε σε όλο αυτό όσο μας πάρει. Εγώ χαίρομαι με άλλα πράγματα περπατάει το μωρό. Μας δίνει δύναμη εμάς πολύ μεγάλη. Γιατί βλέπεις ότι δημιουργείς κάτι, κάνεις κάτι. Εντάξει από τη μια είναι σε τι κόσμο μεγαλώνει το παιδί και από την άλλη έχω παιδί, τον κάνω έναν άνθρωπο ολοκληρωμένο ξέρεις βάζω και εγώ το λιθαράκι μου στην κοινωνία”.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα