Μην χασετε

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις για την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision και η αντίδρασή της στον αποκλεισμό της Ελλάδας

Η Ελένη Φουρέιρα ”έκλεψε” τις εντυπώσεις με την σκηνική της παρουσία και το τραγούδι Fuego στη Eurovision 2018. Η όμορφη τραγουδίστρια πέρασε επιτυχώς την πρώτη φάση του Ημιτελικού και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό!

Advertisements

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ελένη είπε:«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο και να κερδίσω. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, θα είμαι χαρούμενη, γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο για τη θέση που θα πάρεις, αλλά για την μουσική και τα μηνύματα που στέλνει».

Όσον αφορά τον αποκλεισμό της Ελλάδας, αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει ενώ την ίδια στιγμή που χαιρόταν για την Κύπρο ήθελε να βάλει τα κλάματα για την Ελλάδα. Τέλος συνεχάρη δημόσια την Γιάννα Τερζή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το τραγούδι και την εμφάνισή της επί σκηνής.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα