Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Eπιστρέφει με νέα εκπoμπή στην τηλεόραση στο παλιό της κανάλι;

Ανήμερα της γιορτής της η Ελένη Μενεγάκη έριξε τη «βόμβα» και αποχαιρέτησε το κοινό της την 1η Ιουλίου. Έκτοτε απολαμβάνει τους ανθρώπους της και όσα αγαπά δραστηριοποιούμενη εκτός τηλεοπτικών πλατό, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας.

Advertisements

Δεν είναι λίγες οι φορές από τότε που κυκλοφόρησαν φορές φήμες για επιστροφή της στα δρώμενα. Όμως όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διαψεύστηκαν .

Ωστόσο, ένα τέτοιο σενάριο επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες του cosmopoliti.

Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να ετοιμάζει νέα εκπομπή, αυτή τη φορά βραδινή τύπου σόου, η οποία θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, αν και το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την επιστροφή της.

Υπενθυμίζεται πως ανήμερα της ονομαστικής της εορτής τον Μάιο η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει ζωντανά στην εκπομπή της, ότι αποχωρεί από τον Alpha

Οπως είχε πει τότε “από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία (…) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία (…) Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε”.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα