Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Φέτος δε νιώθω άγχος, νιώθω συγκίνηση.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή «Ελένη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε για τη νέα σεζόν με νέους συνεργάτες, ανανεωμένο σκηνικό και με πολλές αλλαγές στην εκπομπή. Ντυμένη casual και ελαφρώς μακιγιαρισμένη, μίλησε με συγκίνηση στους τηλεθεατές. Η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της είπε: «Φέτος δε νιώθω άγχος. Νιώθω συγκίνηση. Νιώθω μία γλυκιά προσμονή… Με το καλό να ξεκινήσουμε με το δεξί» και αμέσως κατευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

Advertisements

Χαιρέτησε πρώτη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ στη συνέχεια πήγε στο πάνελ της, όπου δίπλα στους παλιούς, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Εύη Φραγκάκη και Τάσο Τεργιάκη, βρίσκονται και τα νέα πρόσωπα της εκπομπής, όπως η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου και ο παλιός γνώριμος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Επίσης, η Ελένη υποδέχτηκε για πρώτη φορά και ντιτζέι στην εκπομπή της και αυτός είναι ο DJ Pitsi.

Η Ελένη παίρνοντας τη θέση της στην κορυφή του πάνελ τόνισε για μία ακόμα φορά το πόσο ανυπομονούσε να ξεκινήσει η εκπομπή. «Ήθελα να να βγω, να μιλήσουμε, να παίξουμε, να γίνουμε και πάλι ένα».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα