Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη σε συνεργάτιδά της: «Δε θα κοντραριστώ μαζί σου. Κάτσε να τα πούμε σε 20χρόνια…»

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του της Joan Collins, Anthonhy Newley, μέσα από το βιβλίο του έφεραν έντονη συζήτηση και λογομαχία στην εκπομπή Ελένη.

Ο 52χρονος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η μητέρα του δεν ήταν σωστή και δεν ενδιαφερόταν για εκείνον ενώ ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος.

Μια γυναίκα που αφιερώνεται στην καριέρα της μπορεί να είναι καλή μάνα; Αυτό το ερώτημα προσπάθησαν να απαντήσουν οι μητέρες της εκπομπής Ελένη Μενεγάκη και Ελιάννα Χρυσικοπούλου χωρίς όμως να ταυτίζονται απόλυτα.

Ακολουθεί ένα μέρος του διαλόγου παρακάτων

Advertisements

Ελιάννα: Όταν είσαι η Joan Collins νομίζω μπορείς να βρεις λίγο χρόνο, άσε δυο ταινίες πίσω. Ξέρω γω. Εμένα αυτά με ταράζουν.

Ελένη: Ξέρεις κάτι Ελιάννα μου, κρίνουμε αλλά θα μας κρίνουν λίγο αργότερα. Κάτσε να δούμε τι θα πουν τα δικά μας παιδιά…

Ελιάννα: Ναι, οι ψυχολόγοι λένε ότι και μια ώρα ουσιαστική αρκεί.

Ελένη: Θα έρθει η ώρα που θα μας κρίνουν και θα μας πουν αυτά που στα δικά τους μάτια ήταν λάθος.

Ελιάννα: Εννοείται, δεν υπάρχει manual.

Advertisements

Ελένη: Όλοι θα θέλαμε να είμαστε μέσα στο σπίτι μας, με τον άνθρωπό μας, με τα παιδιά μας και κανείς να μη δούλευε, αλλά δε γίνεται.

Ελιάννα: Τέλος πάντων, εσύ πας στο άλλο άκρο.

Ελένη: Όταν ήμουν πιο μικρή έτσι τα πέταγα, όσο μεγαλώνω έχω μάθει να κλείνω το στόμα μου και να σκέφτομαι δυο φορές αυτά που θέλω να πω γιατί πολλές φορές αδικούμε τους ανθρώπους επειδή τους κρίνουμε με ότι μας έρθει στο δευτερόλεπτο.

Ελιάννα: Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα παιδιά μας θα βγουν να δηλώσουν πως αισθάνθηκαν παραμέληση.

Ελένη: Μη δικαιολογούμε μόνο τον εαυτό μας, πρέπει να δικαιολογούμε και τους άλλους.

Ελιάννα: Νομίζω ότι πας στο άκρο. Ή έχω τα παιδιά παρατημένα ή είμαι μέσα στο σπίτι και δεν δουλεύω;

Ελένη: Δε θα κοντραριστώ μαζί σου, παιδιά έχεις κι εσύ κάτσε να τα πούμε σε 20 χρόνια.

Ενώ αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές τη δική της προσωπική ιστορία και τη διαφορά που είχε εκείνη και ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος στο μεγάλωμά τους. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι εκείνη μεγάλωσε με τη μητέρα της στο σπίτι και ένιωθε ευτυχισμένη ενώ όταν γεννήθηκε ο αδελφός της η κ. Ζέτα Μισόκαλου δούλευε.

Advertisements

Ποιος όμως ήταν αληθινά πιο τυχερός  η Ελένη Μενεγάκη που μεγάλωσε με τη μαμά της η οποία ήταν πρόσφατα χήρα και περνούσε δύσκολα ή ο Θοδωρής που έζησε λιγότερο τη μαμά του αλλά ήταν πιο ξέγνοιαστη και χαμογελαστή;

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα