Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Η ιστορία με τον εμμονικό θαυμαστή της και οι πυροβολισμοί έξω από το στούντιο

Στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε βίντεο με ακραίους θαυμαστές που έχουν καταφέρει να τρομάξουν Έλληνες σταρ και μία από αυτές είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Advertisements

Η Ελένη Μενεγάκη, είχε αποκαλύψει παλαιότερα στον αέρα της εκπομπής της, ένα επικίνδυνο περιστατικό που είχε συμβεί με έναν φανατικό θαυμαστή της, ο οποίος κουβαλούσε μαζί του όπλο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε πει ότι στην αρχή της καριέρας της, ένας θαυμαστής της την περίμενε συνέχεια έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχε κολλήσει μαζί της και ήθελε να την παντρευτεί.

«Παιδιά θυμάστε όταν ένας θαυμαστής μου επί Πρωινού Καφέ είχε έρθει και πυροβολούσε έξω από τα στούντιο; Και αν δεν είχε πυροβολήσει, ήταν έτοιμος να πυροβολήσει! Μιλάμε για 22 χρόνια πριν, στην αρχή της καριέρας μου… Κάποιος θαυμαστής μου, που είχε φτιάξει στο κεφάλι του ότι είμαστε μαζί και θέλει να με παντρευτεί. Ένας θαυμαστής από την επαρχία… και είχε έρθει να με πάρει να φύγουμε παρέα», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.

Το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πρόβαλε η εκπομπή Happy Day με αφορμή τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχουν δεχθεί γνωστοί Έλληνες.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα