Μην χασετε

Εκτός εαυτού η Τσολάκη με ψευδές δημοσίευμα: «Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη “δημοσιογραφία”»

Η Ελένη Τσολάκη βγήκε εκτός εαυτού με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και ασχολήθηκε με την ίδια και την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια μέχρι σήμερα δεν έχει σχολιάσει ποτέ κάποιο δημοσίευμα που αφορά την ίδια, όμως τα πράγματα όπως φαίνεται ξέφυγαν.

Advertisements

Μέσω instagram ανέβασε φωτογραφία με τον τίτλο θέματος που αφορούσε την ίδια και τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Αναλυτικά η Ελένη Τσολάκη έγραψε: 

«Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ». Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο!

Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους! Για μενα αυτο ειναι ηθικη!

Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω! Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος!

Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!!

ΕΛΕΟΣ!!».

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα