Μην χασετε

Εκτεθειμένα δοκάρια: η τέλεια λύση για να ζεστάνετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας

Τα ξύλινα δοκάρια είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του παραδοσιακού εσωτερικού για πολλά χρόνια τώρα. Ακόμα κι αν, στο παρελθόν, αυτό το στοιχείο θεωρήθηκε τυπικά ρουστίκ λεπτομέρεια, σήμερα δεν είναι σπάνιο να θεωρείται ολοκληρωμένο σε μια σύγχρονη και υπερσύγχρονη ατμόσφαιρα. Αν ψάχνετε για μια νότα ζεστασιάς και ένα φιλόξενο πνεύμα στο σπίτι σας, τα Εκτεθειμένα δοκάρια είναι η εξαιρετική εναλλακτική λύση που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Μάθετε πώς να το προσαρμόσετε σε κάθε τύπο διακόσμησης και κάθε δωμάτιο, εξετάζοντας τις συμβουλές και τις ιδέες μας. Στη διάθεσή σας, ένας πλήρης οδηγός και μια επιλογή από τρέχοντα σχέδια κορυφαίων τάσεων.

Advertisements

Εάν νομίζετε ότι τα εκτεθειμένα δοκάρια  είναι μόνο για ρουστίκ διακόσμηση, ξανάσκεφτείτε  το. Αυτή η ακατέργαστη προφορά έρχεται σε πλήρη ισχύ στη σύγχρονη σκανδιναβική, μποέμικο κομψό, βιομηχανικό, εγχώριο σικ, εσωτερικό στυλ διακόσμησης. Επιπλέον, τα εκτεθειμένα δοκάρια προσαρμόζονται σε κάθε δωμάτιο, είτε στην κουζίνα είτε στο μπάνιο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να φέρετε μια φιλική διακόσμηση στο σαλόνι του σκανδιναβικού σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε μια διακόσμηση με ξύλινα δοκάρια στους τοίχους ή την οροφή. Ομοίως, αν θέλετε να δώσετε ένα χαρακτήρα στη λευκή κρεβατοκάμαρα, το προφανές πλαίσιο από εκτεθειμένα δοκάριαείναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Πώς να ενσωματώσετε τα εκτεθειμένα δοκάρια στο εσωτερικό σας. Στις περισσότερες φορές τα εκτεθειμένα δοκάρια είναι μέρος του εσωτερικού μας χώρου ως κατασκευή στήριξης οροφής ή τοίχου. Ωστόσο, ακόμη και αν το σχέδιο του σπιτιού μας δεν περιλαμβάνει δοκούς στήριξης, μπορούμε να τα ενσωματώσουμε στο εσωτερικό ως διακοσμητικό στοιχείο. Επιπλέον, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και ψευδείς δοκούς για να αναζωογονήσει το μονότονο βλέμμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Οι εναλλακτικές επιλογές deco είναι πολυάριθμες.

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να προσθέσετε ένα άγγιγμα δροσιάς στην οροφή σας με ένα λευκό χρώμα και κάποια διακοσμητικά δοκάρια από ελαφρύ ξύλο (για πιο χαλαρωτικό βλέμμα) ή σκούρο ξύλο (για να δημιουργήσετε μια οπτική αντίθεση). Αυτός ο τύπος οροφής είναι ιδανικός για ένα επιπλωμένο δωμάτιο παραδοσιακού στυλ, σκανδιναβικό, βιομηχανικό, μοντέρνο ή εξωτικό.

Εάν είστε οπαδός πιο πρωτότυπων και δημιουργικών λύσεων, εδώ είναι μια δεύτερη εναλλακτική λύση: χρησιμοποιήστε τα εκτεθειμένα δοκάρια ως διακοσμητικό στολίδι στους τοίχους. Οι φυσικοί τόνοι θα φέρουν, για παράδειγμα, μια φυσική ροή σε ένα λευκό δωμάτιο. Το λευκό καθιστικό επιπλωμένο με ξύλινα έπιπλα και έναν γκρι καναπέ είναι όμορφα εξιδανικευμένο από μια ελαφριά ξύλινη διακόσμηση στους τοίχους και την οροφή. Το αποτέλεσμα αυτού του μοντέρνου σχεδιασμού είναι ένα εξαιρετικά φιλόξενο σαλόνι, γεμάτο γοητεία και άνεση.

Στις παρακάτω εικόνες έχουμε πολλές εικόνες για να πάρετε έμπνευσή…

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα