Μην χασετε

«Είχα ανορεξία. Όταν με είδε η μητέρα μου έβαλε τα κλάματα»

Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα τον χώρο της μόδας.

Advertisements

Μπορεί να μην στα αρχικά της σχέδια, αφού ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά τελικά την κέρδισε το σχέδιο μόδας.

Αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της ζωής της, τότε που πάλευε με την νευρική ανορεξία και το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Δεν είχα στο μυαλό μου από την αρχή το σχέδιο μόδας. Ήμουν πάντα καλλιτεχνική φύση και στο Λύκειο ντυνόμουν ιδιαίτερα και εντελώς διαφορετικά από τους συμμαθητές μου», είπε στο Gala το μοντέλο όπου σε ηλικία 17 ετών πήγε στο Λονδίνο για σπουδές.

Στη βρετανική πρωτεύουσα φτάνει στα όρια της και παθαίνει ανορεξία καθώς ως καλομαθημένο μοναχοπαίδι υπερπροστατευτικών και αυστηρών γονιών βρίσκεται ξαφνικά σε ένα περιβάλλον ανεξέλεγκτης εκκεντρικότητας όπου τα ναρκωτικά και η παράνοια ήταν ο κοινός παρονομαστής των συμφοιτητών της.

Δείτε επίσης: Χώρισαν Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος

Η Σήλια Δραγούνη μίλησε για την μάχη της με την ανορεξία κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Λονδίνο.

«Κάποιοι έπαιρναν νεκρά ζώα από τον χασάπη με τα αίματα να τρέχουν ή σκοτωμένα πουλιά και τα εξέθεταν ως έργα τέχνης. Εγώ δεν το άντεχα όλο αυτό, ήταν εντελώς έξω από τον χαρακτήρα μου και παρακολούθησα κρυφά τα μαθήματα στο Σχέδιο Μόδας που γίνονταν στη διπλανή αίθουσα, ενώ άρχισα να τρώω ανεξέλεγκτα junk food…

Μετά το γύρισα σε ανορεξία, με αποτέλεσμα να χάσω 13 κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Όταν επισκέφτηκα τη μητέρα μου στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους, έπαθε σοκ. Μόλις με είδε έβαλε τα κλάματα. Με πήγε σε ψυχολόγο και ήμουν υπό παρακολούθηση για καιρό. Μου είχε κοπεί η περίοδος για οκτώ μήνες, με έπιαναν βουλιμικές κρίσεις και γενικά αυτή η κατάσταση με ακολούθησε καιρό».

Advertisements

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Μένιος Φουρθιώτης

Παρ’ όλα αυτά, τελειώνει τη σχολή αλλά αρνείται να μείνει Λονδίνο. Θέλει να σπουδάσει Σχέδιο Μόδας στην Αμερική. Οι γονείς της ήταν ανένδοτοι λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους γι’ αυτό πήγε στο Parsons στο Παρίσι όπου και έκανε το όνομά της πραγματικότητα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα