Μην χασετε

Διαγωνιζόμενη στο Masterchef 4: «Θέλω να δείξω πώς είναι να είσαι παντρεμένη με γυναίκα»

Διαγωνιζόμενη στο Masterchef 4: «Θέλω να δείξω πώς είναι να είσαι παντρεμένη με γυναίκα»

Η Ντέμη, 34 ετών, ήρθε στο MasterChef 4 γιατί θέλει όπως είπε να είναι η πρώτη βίγκαν γυναίκα MasterChef.

Advertisements

Μια από τις πρώτες διαγωνιζόμενες του MasterChef 4, στο πρώτο επεισόδιο, θέλησε να δείξει μια πολύ ιδιαίτερη κουζίνα στους κριτές. Ωστόσο, εκτός από την βίγκαν διατροφή, η Ντέμη είχε και ένα ακόμη μήνυμα για τους τηλεθεατές.

«Μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλα τα δύσκολα που περνάει λόγω του ό, τι είμαστε παντρεμένες, είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό» είπε για τη σύζυγό της, η 34χρονη παίκτρια του MasterChef 4.

Η Ντέμη άφησε να εννοηθεί πως έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες για την σχέση της με την σύζυγό της. «Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμε όταν δικοί μου άνθρωπο με στηρίζουν» σχολίασε στο εισαγωγικό βίντεο εμφανώς συγκινημένη. «Θέλω να δείξω πως είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να αρχίσει να το βλέπει ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν» είπε για την σχέση της με μια άλλη γυναίκα.

Όπως είπε η παίκτρια του Masterchef 4 ξεκίνησε να μαγειρεύει βίγκαν για να αντιμετωπίσει μια αλλεργία της συζύγου της και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη της και θέματα ηθικής γύρω από την διατροφή, αποφάσισε να ενστερνιστεί τη βίγκαν φιλοσοφία και διατροφή.

Βίντεο: Οι κριτικές για την βίγκαν σεφ του MasterChef 4

«Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάρα πάρα πολύ με αυτή την κουζίνα, την έχω στο μυαλό μου ως κάτι άνοστο, άγευστο, δεν υπάρχει λόγος» ήταν τα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παίκτρια του MasterChef 4. «Οφείλω να σου πω ότι αυτό που δοκίμασα είναι πεντανόστιμο. Νομίζω ότι μπορείς να δείξεις με αυτού του είδους την κουζίνα έναν άλλο κόσμο που σε πολλούς από εμάς είναι άγνωστος» συνέχισε ο κριτής. Η παίκτρια πήρε την ποδιά, με τους κριτές του MasterChef 4 να την προειδοποιούν πως ενδεχομένως να χρειαστεί να «απαρνηθεί» την βίγκαν κουζίνα στη συνέχεια του παιχνιδιού.

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα