Μην χασετε

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (03/06/2019)

Κριός

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στους Διδύμους, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή. Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση για πολλές μέρες, νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα και τρίτος οίκος σημαίνει επικοινωνία, συμφωνίες, νέες γνωριμίες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8 που σημαίνει ότι έμφαση θα δοθεί στη συναισθηματική σου ζωή κυρίως. Κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνονται και στο σπίτι με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σου, ίσως να σχεδιάζεις και μετακόμιση. Είναι εφικτό να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου, επίσης. Μπορεί μάλιστα να λάβεις βοήθεια από ένα οικογενειακό πρόσωπο, όχι απαραίτητα υλική, αλλά σε μορφή ιδέας, προγραμματισμού, άποψης ή και συνεργασίας. Μπορεί όμως να κάνεις και ένα πολύ καλό ντιλ σε περίπτωση που μετακομίζεις, ενώ το σπίτι, σαν χώρος και σαν άνθρωποι, δείχνει πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου με το συναίσθημα με το οποίο σε τροφοδοτεί. Έχε υπόψη σου ότι όταν μιλάμε για οικογένεια, δεν εννοούμε απαραίτητα τη βιολογική, αλλά αυτόν, αυτήν, αυτούς, αυτές, αυτά που εσύ θεωρείς σε εισαγωγικά δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και για να εξηγήσουμε: νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και δεύτερος οίκος σημαίνει οικονομικά. Με άλλα λόγια είναι μια περίοδος που μπορείς να δεις βελτίωση στον οικονομικό τομέα, ειδικά αν η δράση σου είναι και στοχευμένη. Σε αυτό συμβάλλει και η Αφροδίτη που από τις 8 θα βρίσκεται στον ίδιο οίκο και θα επηρεάζει και αυτή με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σου. Χρειάζεσαι συγκέντρωση για να καταστρώσεις νέα σχέδια Ναι, δεν είναι απαραίτητο να κοινοποιήσεις τίποτα προς στιγμήν, η αναφορά στα πλάνα σου μπορεί έστω και λίγο να μειώσει τον ενθουσιασμό σου και εσύ θέλεις το ακριβώς αντίθετο, να κρατήσεις τον ενθουσιασμό σου μέσα σου, να σιγοβράζει και να είναι έτοιμος να εκραγεί, μόνο όμως όταν και εσύ είσαι έτοιμος και έχεις προετοιμάσει το έδαφος για τα δημιουργικά σου σχέδια.

Δίδυμοι 

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου – επιτέλους! Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και το ότι γίνεται στο ζώδιό σου σημαίνει ότι αυτά μπορούν να συμβούν σε όλους τους τομείς. Επίσης, από τις 8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται μαζί σου, και η ανανέωση, ιδιαίτερα εμφανισιακά και σε συναισθηματικό επίπεδο θα είναι έντονη και εντυπωσιακή! Σχετικά με τα οικονομικά σου, έρχονται έσοδα, αλλά πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα. Αυτό που σου λείπει και που φαίνεται ότι προγραμματίζεις, είναι να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου, ίσως ξεκινώντας από μια σούπερ εκκαθάριση. Απαλλάξου από τα άχρηστα, βιβλία, χαρτιά, αρχεία, ρούχα, σκέψεις και σχέσεις και κάνε χώρο, γενικά, τον χρειάζεσαι, χρειάζεσαι να αναπνεύσεις, να κινηθείς, να αδειάσει το μυαλό σου και να γεμίσεις αργότερα τα όποια κενά με νέα πράγματα και ανθρώπους. Και μην ξεχνάς αυτή την περίοδο ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισες, τελικά σε οδηγούν σε κάτι καλύτερο.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου. Ως φαινόμενο η νέα Σελήνη είναι σημαντική, επειδή σημαίνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για πολλές μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Ο δωδέκατος οίκος σου σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και προφανώς η διάθεσή σου αλλάζει και νιώθεις ότι κάποια εσωτερικά θέματα λύνονται. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου και αποτελούν έναν καταπληκτικό συνδυασμό που δείχνει κυρίως γρήγορη σκέψη, δράση, επίλυση προβλημάτων και καλές επιλογές. Αν ετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην το έχεις ανακοινώσει ακόμη ή να μην πρέπει να το ανακοινώσεις. Κράτησε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς με τα λόγια, άσε που μπορεί η άποψη των άλλων να σε επηρεάσει και τελικά να βγεις από τον στόχο. Είναι αλήθεια αυτό, αυτά που μας βαραίνουν είναι καλό να τα λέμε για να βγαίνουν από μέσα μας. Αυτά που κάνουμε και μας συναρπάζουν ή μας αρέσουν, δεν είναι απαραίτητο να τα πολυσυζητάμε για να μην μας φεύγει ο ενθουσιασμός.

Λέων 

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου. Και νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα, ενώ ενδέκατος οίκος σημαίνει κοινωνική ζωή, φίλοι, δικτύωση, αλλά και βαθύτερες επιθυμίες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8 κάτι που ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και την πιθανότητα να γίνει μια συναισθηματική γνωριμία. Και κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε πολλούς τομείς. Θα μπορείς να έχεις στήριξη, ανθρώπους δίπλα σου που μπορούν να τρέξουν για εσένα ή απλά να σταθούν δίπλα σου και για να είναι χρήσιμοι και για να σε απολαύσουν και να τους απολαύσεις, απλώς. Γιατί και αυτό αρκεί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους μας απλώς για να τους χαιρόμαστε και να μας χαίρονται.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου. Και αυτό σημαίνει τα εξής: πρώτα από όλα νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα, έπειτα δέκατος οίκος σημαίνει κατά κύριο λόγο επαγγελματικά και καριέρα, οπότε η “ανανέωση” αφορά κυρίως αυτόν τον τομέα. Και μάλιστα στις 8 η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο ακριβώς σημείο και θα ενισχύσει την επιρροή της νέας Σελήνης! Ενδιαφέρον έχει το ότι από τη μία μεριά υπάρχουν πολλοί λόγοι κατά τη γνώμη σου για να αναζητήσεις την ησυχία σου, όπως το ότι ενδέχεται να προετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να προετοιμάζεσαι γενικά για κάτι νέο στη ζωή σου. Σίγουρα χρειάζεται να επικεντρωθείς στους στόχους σου και νιώθεις την ανάγκη να τα δώσεις όλα, αν και μερικές φορές το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος ή ότι οι υποχρεώσεις είναι αρκετές δεν σου επιτρέπει να δοθείς όσο θα ήθελες.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου. Κάθε νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ανανέωση και ευκαιρίες και όλα αυτά συμβαίνουν στον οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Ο Άρης βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου εν τω μεταξύ, και ο Ερμής θα βρίσκεται εκεί από τις 4, που σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, ευκαιρίες, αλλά ίσως και κάποια πίεση. Η γνώση, οι γνώσεις, η ενίσχυσή σου σε πνευματικό επίπεδο είναι θέματα που σε απασχολούν και είναι πιθανό να θέλεις να κατακτήσεις. Όντως, αυτή την περίοδο η περιουσία μας και οι επενδύσεις μετριούνται περισσότερο σε γνώσεις, δεξιότητες και συναισθηματικές σχέσεις, παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και για να το κάνουμε πιο απλό, νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και όγδοος οίκος σημαίνει οικονομικά, οικονομικές συμφωνίες, αλλά πάθος και έρωτας. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8, οπότε ειδικά το δεύτερο σενάριο είναι πολύ πιθανό! Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να ασχοληθείς σοβαρά με τα επαγγελματικά σου αυτή τη βδομάδα. Σαν κάτι να μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, δεδομένου ότι κάνεις τις προσπάθειες σου για αυτό. Η κοινωνική σου ζωή και ίσως οι φιλίες μπορούν να βοηθήσουν με ιδέες και ευκαιρίες, και κάπως έτσι να προκύψει και μια νέα συνεργασία. Χρειάζεται στοχοθέτηση και οργάνωση, τίποτα δεν μπορεί να είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή και δεν επιτρέπεται να βαδίζεις χωρίς πρόγραμμα, ειδικά σε ό, τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Τοξότης

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Και φυσικά νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8, κάτι που συμβάλλει στις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Σε αυτό συμμετέχουν ΚΑΙ ο Άρης με τον Ερμή, όπως καταλαβαίνεις ο Ιούνιος είναι ένας άκρως σημαντικός μήνας για τον έρωτα. Το κρυφό σου χαρτί είναι ο Δίας στο ζώδιό σου. Κάθε φορά που νιώθεις ότι χάνεσαι σε τέλμα ή ότι κλείνει μια πόρτα ή απλώς θέλεις να τα βροντήξεις και να εξαφανιστείς, εμφανίζεται ο Δίας με μια ευκαιρία. Πολλές φορές μάλιστα τις ευκαιρίες τις δημιουργείς εσύ, γιατί ο Δίας σε γεμίζει με αποθέματα αισιοδοξίας αρκετά για να ξυπνάς με την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Και άλλες φορές η ευκαιρία έρχεται με πολύ χαμηλούς τόνους και πρέπει να είσαι σε θέση να τη διακρίνεις και να την αρπάξεις.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου. Και για να το απλοποιήσουμε λίγο αυτό, νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και έκτος οίκος σημαίνει εργασία, αλλά και εμφάνιση και φυσική κατάσταση. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8, οπότε εκτός από τα πολύ θετικά σενάρια για την εργασία, φαίνεται ότι θα λάμψεις στην κυριολεξία. Επίσης, ενδιαφέρον έχουν και οι συνεργασίες και οι σχέσεις, αφού φαίνεται ότι προσεγγίζεις ευκολότερα ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και εκείνοι – παρά το μπλαζέ, αλλά άκρως ελκυστικό ύφος σου – σε προσεγγίζουν επίσης. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις με έναν συνεργάτη ή για λόγους επαγγελματικούς αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου. Αυτό μεταφράζεται ως εξής: νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και μια συνολική αίσθηση ανανέωσης και πέμπτος οίκος σημαίνει έρωτας, δημιουργικά σχέδια και χαρά της ζωής. Το ότι θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο από τις 8 είναι φυσικά εξαιρετικά θετικό. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας και το να ευνοεί τον έρωτα την περίοδο που τον ευνοεί και μια νέα Σελήνη, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τα ίδια λάθη; Όχι, είσαι αποφασισμένος ότι τουλάχιστον αυτά που έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχεις διαπράξει στο παρελθόν, δεν θα τα επαναλάβεις. Φαίνεται ότι έχεις πολλή δουλειά επίσης, αλλά τουλάχιστον νιώθεις ή θα νιώσεις σύντομα, παραγωγικός.

Ιχθύς

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες και τέταρτος οίκος σημαίνει στενές προσωπικές σχέσεις, οικογένεια και σπίτι. Μπορεί δηλαδή να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο σου ή και να μετακομίσεις αυτή την περίοδο. Εκτός όμως από αυτόν τον τομέα, ευνοούνται με κάθε τρόπο τα δημιουργικά σου σχέδια και η συναισθηματική σου ζωή, ίσως να παίζουν και ίντριγκες, ίσως όμως και μια νέα γνωριμία. Μπαίνεις σε μια σαφώς πιο αισιόδοξη φάση, κυρίως λόγω των αλλαγών στην κοινωνική σου ζωή και των συναναστροφών σου με νέους ανθρώπους, λόγω της επικοινωνίας που γίνεται πιο ουσιαστική και ταυτόχρονα πιο ευχάριστη και λόγω των φιλικών σου σχέσεων. Σε αυτόν τον τομέα ίσως έχεις και επιστροφές από το παρελθόν, κάτι που μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα