Μην χασετε

Αφροδίτη Τρίγωνο με Πλούτωνα 3/6: Παθιασμένοι έρωτες και Χρήμα!

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, η Αφροδίτη στον αισθησιακό Ταύρο και ο Πλούτωνας στον προσγειωμένο Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απόλυτα θετικό για Έρωτα και Χρήμα, Τρίγωνο!

Μία όψη, που σίγουρα ξυπνάει τον έρωτα και το πάθος μέσα μας, γεμίζοντας ταυτόχρονα και το πορτοφόλι μας!

Αναμένουμε έντονα συναισθήματα, παθιασμένους έρωτες, σταθεροποίηση σχέσεων, καυτές στιγμές, πραγματοποίηση επιθυμιών, οικονομική εύνοια και ερwτικές εξομολογήσεις!

Κι όχι μόνο! Θα έχουμε και διευθέτηση οικονομικών οφειλών και εκκρεμοτήτων, εσωτερική δύναμη, αποφασιστικότητα και καλύτερη οικονομική αντίληψη και κρίση!

Advertisements

Οι πιο ευνοημένοι της όψης, είναι κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, όπως και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΕ, μπορείς να αναμένεις, 
θετικές οικονομικές εξελίξεις, νέες πηγές εσόδων, σταθεροποίηση και αισθησιασμό στα ερwτικά σου, εκπλήρωση ερwτικών επιθυμιών.

ΤΑΥΡΕ, μπορείς να αναμένεις, θετικές  εξελίξεις σε όλους τους τομείς και σχέσεις της ζωής σου, ποικίλες ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα, ακαταμάχητη γοητεία, μαγνητισμό και ερwτισμό, ευημερία και βελτίωση οικονομικών θεμάτων.

ΔΙΔΥΜΕ, μπορείς να αναμένεις, αποτελεσματική δύναμη και θέληση, ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε συναρπάσει ή έναν παρελθοντικό έρωτα που επιστρέφει.

ΚΑΡΚΙΝΕ, μπορείς να αναμένεις,  εύνοια στο φιλικό τομέα, έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο, μεγάλα όνειρα που πραγματοποιούνται τώρα, αναθέρμανση φιλικών σχέσεων!

Advertisements

ΛΕΟΝΤΑ, μπορείς να αναμένεις, επιτυχία και διάκριση στη καριέρα σου, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές νέες προτάσεις, μοιραίος έρωτας από το χώρο της δουλειάς, ευκαιρία για επισημοποίηση στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΕ, μπορείς να αναμένεις, ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής, ταξίδια και μετακινήσεις που θα σε χαροποιήσουν, μοιραίες ερwτικές γνωριμίες και συναντήσεις, ένα ταξίδι, αυξημένη αισιοδοξία και κέφι.

ΖΥΓΕ, μπορείς να αναμένεις, 
βαθιές σημαντικές επιθυμίες που πραγματοποιούνται, καυτές παθιασμένες στιγμές, σημαντική εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις, ακαταμάχητο ερwτισμό!

ΣΚΟΡΠΙΕ, μπορείς να αναμένεις, μεγάλες θετικές αλλαγές στην συντροφική ζωή, μία πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, σημαντική ανανέωση της συντροφικής ζωής και πολύ πάθος

ΤΟΞΟΤΗ, μπορείς να αναμένεις, 
επαγγελματική αναγνώριση, οικονομικές συμφωνίες, νέες προτάσεις στην εργασία, σημαντική βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, εξέλιξη σε ένα φλερτ μέσα από τη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, μπορείς να αναμένεις,  μοιραία νέα ερwτική γνωριμία, γοητεία, δημιουργικότητα, ρομαντισμό, πάθος, κατακτήσεις, θαυμαστές, διασκέδαση, ερwτισμό και συναίσθημα

ΥΔΡΟΧΟΕ, μπορείς να αναμένεις, θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν.

Advertisements

ΙΧΘΥ, μπορείς να αναμένεις, νέες μοιραίες σημαντικές γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, κέρδη μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα