Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο σκοπεύεις να διαπιστώσεις με έμπρακτο τρόπο τι αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου ερwτικά και τι όχι. Αν ανήκεις στους Κριούς που δεν πέρασαν καθόλου καλά στις διακοπές και ενώ πήγες με την σχέση σου, είδες έναν άλλο χαρακτήρα από αυτό θεωρούσες, θα προβείς σε αποφάσεις. Αν το crash test στις διακοπές ξεπέρασε τις προσδοκίες σου τότε δεν αποκλείεται να προτείνεις μέχρι και να μείνετε μαζί με το ταίρι σου.

Για εσένα Κριέ μου, που δεν είσαι ακόμη σε μια σχέση, το διήμερο αυτό θα είναι καθοριστικό για εσένα. Αν έχεις κάποιο ερwτικό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα αλλά δεν έχει εξελιχθεί ακόμη, θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να διαπιστώσεις αν αξίζει τον κόπο η μέχρι τώρα υπομονή σου. Αν ανήκεις στους τελείως ελεύθερους Κριούς αλλά επιθυμείς να αλλάξει αυτό τότε το Σαββατοκύριακο παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις τα πάντα για να αλλάξει όλο αυτό. Θα βγεις και θα φλερτάρεις με ανοιχτό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ένα πανέμορφο χρονικό διάστημα τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και η Σελήνη στον Καρκίνο, γίνονται ένα ευνοϊκό αστρολογικό δίδυμο για να έχεις μέσα στη σχέση σου χαλαρή διάθεση, για να ερωτοτροπήσετε με το ταίρι σας, και γιατί όχι να πεις το «σε αγαπώ». Αυτό το διήμερο τίποτε δεν μπορεί να ταράξει την εσωτερική ηρεμία σου, επιδιώκεις να περάσεις με τη σχέση σου μια γλυκιά απομόνωση.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, θέλω την προσοχή σου γιατί μιλάμε για ένα πολύ ιδανικό Σαββατοκύριακο. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο, μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα και αξιόλογη γνωριμία. Βγες με την παρέα σου να διασκεδάσεις το βράδυ Σαββάτου και να έχεις τις κεραίες σου ορθάνοιχτες, ο έρωτας της ζωής σου μπορεί να κάθεται στο διπλανό τραπέζι και να χρειάζεται μόνο ένα νεύμα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου γεια σου, το Σαββατοκύριακο κρύβει πολλές αλλαγές. Αισθάνεσαι πως το Καλοκαίρι τελείωσε και ετοιμάζεσαι να μπεις σε μια ρουτίνα σιγά – σιγά. Το διήμερο αυτό, έχει μια γλυκιά μελαγχολία που όμως ταυτόχρονα σε κάνει να σκέφτεσαι πως εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε και όμορφες στιγμές το Φθινόπωρο. Συζητάς με το ταίρι σου λοιπόν και θέτεις τις επιθυμίες σου, αν υπάρχει κάτι κοινό που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί, όπως το να ξεκινήσετε γυμναστήριο. Έχει το Σαββατοκύριακο αυτό, νέους στόχους, όνειρα και πολύ αγάπη.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει λίγο προσοχή. Σκοπεύεις να κινηθείς με έναν βιαστικό και παρορμητικό τρόπο θα έλεγα. Θες να πάρεις μια βιαστική απόφαση για την ερwτική σου ζωή, χωρίς να σκεφτείς και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. Θα μπορούσες να κάνεις αυτό το διήμερο μια γνωριμία και να θελήσεις να την βαπτίσεις σε ένα βράδυ μέσα σχέση ζωής, να εξιδανικεύσεις ένα πρόσωπο ή να μαγευτείς από μια συμπεριφορά. Προσοχή γιατί μπορεί να πέφτεις μέσα αλλά μπορεί και να προβείς σε ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει μια πολύ συμφέρουσα σύνοδο με τον Άρη και η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου. Οπότε αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται ένα από τα πιο τρυφερά, στοργικά και ρομαντικά διήμερα που έζησες με το ταίρι σου. Δεν είναι μόνο ένα ρομαντικό διήμερο φυσικά, είναι και άκρως ερwτικό και καυτό και μπορείς πραγματικά να ανανεώσεις το δεσμό σου, γιατί η αλήθεια είναι πως το είχατε ανάγκη πολύ.

Για εσένα Καρκινάκι μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να αποκτήσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη να θυμάσαι πως εκπέμπεις ακαταμάχητη σeξουαλικότητα και αυτό πίστεψε με δεν περνά καθόλου απαρατήρητο. Να μην ξεχάσω να σου πω, πως και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πριμοδοτεί πολύ σε αυτό, θα περάσεις ένα αξέχαστο διήμερο και σίγουρα θα διώξεις τη μοναξιά για πάντα.

ΛΕΩΝ

Για εσένα αγαπημένο μου Λιοντάρι το διήμερο αυτό σε βρίσκει με διάθεση ανεβασμένη και πολύ αισιόδοξη. Νιώθεις ότι μπορείς να επιτύχεις τα πάντα και δεν είναι μόνο ιδέα σου, διότι όποιο στόχο και να θέσεις θα τον επιτύχεις με κάθε τρόπο. Πρόκειται για ένα πολύ ερwτικό Σαββατοκύριακο που όμως δεν σου κρύβω πως μια μικρή νοσταλγία θα την έχει, λογικό είναι, τελειώνει το Καλοκαίρι και αυτό εσένα δεν σου αρέσει καθόλου.

Ενώ για σένα Λιοντάρι που δεν διαθέτεις μια σχέση, όμως αναζητάς μια ερwτική παρέα, θα σου πρότεινα να μην σε πιάνει το αίσθημα της βιασύνης και να μην εξαναγκάζεις καταστάσεις. Άφησε το άγχος στην άκρη, και τι έγινε που πέρασε το Καλοκαίρι και δεν έχεις βρει ακόμη συντροφιά; Αν πιέσεις καταστάσεις τότε να θυμάσαι πως μπορεί να κάνεις μια λάθος επιλογή. Ακόμη και αν τύχει να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα στο διήμερο αυτό, θέλω να είσαι απόλυτα σίγουρος-η ότι θες με το άτομο αυτό να μπεις σε μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για την ερwτική σου ζωή. Αγαπημένε μου Παρθένε, μιλάμε για ένα υπέροχο διήμερο και για να ο πω πιο σωστά είναι καυτό, ερwτικό και πολύ παθιασμένο! Εκπέμπεις γοητεία, ερwτισμό και μαγνητίζεις το ταίρι σου, σαν να γνωρίζεστε πρώτη φορά. Επίσης η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πως μπορείς να συνδυάσεις τον ερwτική διάθεση με τον ρομαντισμό.

Advertisements

Για εσένα που πέρασε το Καλοκαίρι αλλά δεν σου έφερε κάτι αξιόλογο Παρθένε μου μην το βάζεις κάτω και μην στεναχωριέσαι καθόλου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη έχει πολύ όμορφα σχέδια για εσένα, σου φέρνει μια δυνατή νέα γνωριμία, η οποία προκύπτει από την αλλαγή της εικόνας σου. Το διήμερο αυτό εκπέμπεις ακαταμάχητη γοητεία και ερwτισμό, στοιχεία που εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν το υποψήφιο ερwτικό σου θύμα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το διήμερο αυτό σε βρίσκει σε μια φάση αναδιοργάνωσης, λογικά επιστρέφεις από διακοπές και θα πρέπει να μπεις σε μια ρουτίνα η οποία δεν σου αρέσει καθόλου. Ενδεχομένως θα πρέπει με το ταίρι σου να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας κοινώς κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Δεν θα μπορούσα να σου πω πως θα έχεις μια ανεβασμένη και ερwτική διάθεση λόγω του ότι δεν θα μπορείς να αποδεχθείς πως το Καλοκαίρι έλαβε τέλος.

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση αλλά ονειρεύεσαι κρυφά να είχες έναν σύντροφο στο πλάι σου. Το διήμερο αυτό εξαιτίας των σκέψεων αυτών και της ανάγκης σου να αποκτήσεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό, μπορεί να σε οδηγήσουν είτε σε μια βιαστική απόφαση, είτε να μελαγχολήσεις λίγο. Θα σου πρότεινα σίγουρα να μην πέσεις ψυχολογικά γιατί μπορεί αυτό το διήμερο να μην αποκτήσεις μια σχέση αλλά το επόμενο;;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκλονιστικό το διήμερο αυτό για εσένα Σκορπιέ μου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, φέρνει διάχυτο ερwτισμό στο δεσμό σου και σας ενώνει πολύ σαν ζευγάρι. Είναι ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο και πολλά υποσχόμενο. Σε ωθεί να δείξεις πολλά και διαφορετικά πρόσωπα στο ταίρι σου, να εκφράσεις τον ερwτισμό σου αλλά ταυτόχρονα να έχεις και μια πιο στοργική και ρομαντική διάθεση. Η ποικιλία αυτή στα συναισθήματα, γίνονται σπίθα που φουντώνουν την αγάπη σας, αφέσου ολοκληρωτικά.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου παρουσιαστεί σούπερ ευκαιρία να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Η σύνοδος Αφροδίτης με Άρη και η Σελήνη που θα είναι στον Καρκίνο, δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Το διήμερο αυτό έχεις κάτι το ακαταμάχητο, κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί και με τίποτε. Ο ερwτισμός σου, δεν περνά απαρατήρητος, η απόφαση για την επιλογή ερwτικού συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το Σαββατοκύριακο αυτό ανήκεις στα τυχερά ζώδια. Θα χαρείς, θα περάσεις όμορφα και θα δείξεις πόσο πολύ ερωτευμένος-η είσαι με το ταίρι σου. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις σε οδηγούν το Σαββατοκύριακο αυτό σε ένα αποτέλεσμα και μόνο, πως έχεις κάνει την πιο σωστή επιλογή για τον/τη σύντροφό σου. Ενώ θα διαπιστώσεις πως περνάς τόσο όμορφα με το ταίρι σου, που νιώθεις τυχερός-ή που είστε μαζί.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για εσένα Τοξότη μου που η μοναξιά έγινε αβάσταχτη, σε περιμένουν το διήμερο αυτό ευκαιρίες. Θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, γιορτή ή θα βγεις με κάποια παρέα, στην οποία εκτός από μια νέα φιλία που μπορεί να ξεκινήσει θα μπορούσες να ερωτευθείς δυνατά. Αξιοποίησε την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί γιατί μιλάμε για την δημιουργία μιας σπάνιας και ιδιαίτερης σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο αρκετά ερwτικό, έντονο και παθιασμένο. Η όψη αυτή σε ωθεί επίσης να εξωτερικεύσεις όλη σου την στοργικότητα και ευαισθησία απέναντι στο ταίρι σου. Να δείξεις πόσο πολύ αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου αλλά όλο αυτό να μπερδευτεί και με διάχυτο ερwτισμό. Είναι το πιο όμορφο διήμερο του Αυγούστου για εσένα αυτό, να το χαρείς.

Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό μπορείς να αποκτήσεις. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη, φαντάζει σαν ένα μαγικό ραβδί η όψη αυτή και σε μεταμορφώνει ως το πιο ελκυστικό άτομο του Σαββατοκύριακου. Πάντα είχες μια ακαταμάχητη γοητεία, όμως αυτό το διήμερο είναι διαφορετικό γιατί την εξωτερικεύεις με κάθε τρόπο. Η δημιουργία μιας νέας και αξιόλογης σχέσης είναι στο χέρι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα φαντάζει σαν να κλείνει η αυλαία του Καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα ερwτικό, ελπιδοφόρο και πολύ αισιόδοξο διήμερο. Σχεδιάζεις με το ταίρι σου πράγματα που θα θέλατε να κάνετε μέσα στο Φθινόπωρο και να αναδιοργανωθείτε με κάθε τρόπο. Νιώθεις ότι έχουν γεμίσει οι μπαταρίες σου, ότι έχεις κάνει πολύ σωστή επιλογή συντρόφου και δεν αποκλείεται καθόλου να πέσει πρόταση για συμβίωση, αν δεν έχει γίνει ήδη.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση αλλά περνάς τέλεια και έτσι, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με αυξημένη δημοτικότητα και κοινωνικότητα Ετοιμάσου να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες, οι οποίες κάποιες από αυτές θα σου φανούν χρήσιμες για το μέλλον. Περνάς πολύ όμορφα, ξέγνοιαστα και σε ερωτώ θα ήθελες να μπεις σε μια σχέση; Σκέψου το καλά πριν απαντήσεις, όχι σε εμένα την Αγγέλικα σου αλλά στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο το διήμερο αυτό έχει μια γλυκιά νοσταλγία για εσένα. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που σκέφτεσαι πως τα πέρασες το Καλοκαίρι και πώς θα συνεχιστεί αυτή η καλή διάθεση με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να δώσεις μια μικρή παράταση στις διακοπές σας, το σημαντικό είναι πως κάτι θα συμβεί από μεριάς συντρόφου και θα αισθανθείς ότι σε αγαπά πραγματικά και αληθινά και αυτό θα σε γεμίσει με ευτυχία.

Για εσένα Ιχθύ μου που δεν έχεις μια σχέση, η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο και αυτό πραγματικά σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σου. Δείχνεις το ενδιαφέρον και την φροντίδα σου σε όποιο άτομο συναντήσεις. Να θυμάσαι πως το χάδι σου είναι το μυστικό όπλο σου για να κάνεις ένα πρόσωπο να υποκύψει και να σε θαυμάζει ερwτικά. Αξιοποίησε λοιπόν το έμφυτο ταλέντο σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα