Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε ψυχικά δυνατοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες ερwτικές περιπέτειες.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους ερwτικούς δρόμους. Ερwτική ίσως και κάπως παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να προκαλέσετε και να ιντριγκάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά. Απ την δική σας πλευρά θα σημειωθούν έντονες πράξεις διεκδίκησης με θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξει συναισθηματική ένταση στην καρδιά σας, που όμως θα είναι ευεργετική, γιατί θα σας ωθήσει σε διεκδικήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα και οι ευκαιρίες να σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο ερwτικό συμβάν που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην ερwτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα φέρουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, θα περάσετε σε διεκδικήσεις και θα διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Κινηθείτε προς νέο ερwτικό ξεκίνημα στη ζωή σας, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερwτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τις ερwτικές σας διαθέσεις, θα σας ωθήσει σε καινούργιες ερwτικές αναζητήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, ενδεχομένως να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον σας. Εσείς που έχετε πολύ καιρό να ερωτευτείτε, δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστεί δίπλα σας πρόσωπο που θα έχετε σκοπό να ρισκάρετε μαζί του. Προμηνύεται νέο ερwτικό ξεκίνημα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε αναζήτηση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε στην ερwτική σας ζωή ποικιλία, ένταση, και σασπένς. Σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες και τολμηρές. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε καταπιέσεις. Για να μην δημιουργηθούν μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά και η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην ερwτική σας ζωή. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά ζητήματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους έρχονται ξεσηκώματα, κάποιος θα αλλάξει τα ερwτικά σας δεδομένα, έρχονται εξομολογήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ζεστάνει και θα αναζωογονήσει την καρδιά σας. Πρόσχαροι και εγκάρδιοι θα είστε με πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί ερwτικώς μαζί σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, η μέρα θα σας βοηθήσει να ζήσετε έντονες αισθησιακές στιγμές με απελευθέρωση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, σας παροτρύνω να δώσετε το ανάλογο άνοιγμα, θα βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και θερμά. Θα επιδιώξετε ερwτικές συναντήσεις, ένα πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην ερwτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την ερwτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,η αστρολογική όψη της ημέρας αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Έρχεται απρόσμενο ερwτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως αόριστη θα είναι η στάση σας, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτο σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας φανερωθεί.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για έντονες δραστηριότητες, ζωτικότητα και πολύ ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει δυνατές εξελίξεις απρόοπτες συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Για τους ερwτικά μόνους ανοιχτή θα είναι η προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό. Δεν θα ανεχτείτε καταστάσεις που σας προκαλούν ανία, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερή σχέση προσοχή στις απότομες ή παρορμητικές αντιδράσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα οι συνομιλίες σας θα είναι απελευθερωμένες. Η γοητεία σας και ο θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στην ερwτική σας ζωή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα