Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, το Σαββατοκύριακο αυτό θα σου ζητούσα να κάνεις λίγο υπομονή, ώστε ο Ερμής να γυρίσει στην ορθή του πορεία. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό το αποτέλεσμα μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που ακόμα θα υπάρχει θα υποβόσκει μία ένταση και μία εσωτερική αναστάτωση όμως είναι κάτι που σταδιακά αρχίζει να φεύγει! Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει σταδιακά να βρίσκει το ρυθμό της είναι κάτι όμως που θα γίνεται μέρα με τη μέρα.

Για σένα Κριέ που δεν διαθέτεις μία σχέση έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο να χαρίσει λίγο φως στο τούνελ να μην τα βλέπεις όλα τόσο αρνητικά και να αρχίσει να εξασθενεί η ένταση που έχεις μέσα σου. Γίνεσαι πιο φιλικός-ή με τους γύρω σου πιο συμβιβαστικός και πιο ανεκτικός, αν υπάρχει κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει τη συμπεριφορά των άλλων ο Ερμής σε λίγες μέρες επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε τα καλύτερα έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό αλλάζει κατά πολύ το σκηνικό (και εννοώ προς το θετικό) στην αισθηματική σου ζωή. Η διάθεσή σου ανεβαίνει αποζητάς να κάνεις μία ωραία έκπληξη στο ταίρι σου, να πάτε σε ένα καινούργιο μέρος κάτι που θα αλλάξει την καθημερινότητά του δεσμού σου. Το σημαντικό είναι πως θες να απομακρύνεις την ρουτίνα, την πλήξη και την ανία στη σχέση σου. Προέχει να νιώθεις καλά μέσα στο δεσμό σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις μέσα από δικές σου κινήσεις.

Για σένα Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να δώσει έναν άλλον αέρα στην ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σε σηκώνει από τον καναπέ σου, και σε οδηγεί στο να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους-ες σου, είσαι πιο πολύ δεκτικός-ή στο να ακούσεις το συνομιλητή σου, θα μπορούσε να γεννηθεί κάτι ερwτικό μέσα στο Σαββατοκύριακο με κάποιο πρόσωπο που μπορείς να συνεννοηθείς, είναι μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει μία μικρή σύγχυση ή εσωτερική ένταση όμως μπορεί και να σε βοηθήσει πολύ με τη σχέση σου αυτή η αστρολογική όψη. Σε κάνει να θέλεις να συνδεθείς πιο βαθιά με τον άνθρωπο που αγαπάς να υπάρχει μία επικοινωνία εγκεφαλική όπως λέμε. Να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πραγματικά πολύ κοντά και ουσιαστικά, είναι ένα Σαββατοκύριακο που αν η σχέση που διαθέτεις είναι δυνατή, θα γίνει ακόμα πιο πολύ

Για σένα ελεύθερε Δίδυμε το Σαββατοκύριακο αυτό, θα είσαι σε μία συνεχόμενη κίνηση και θα συναντήσεις πολλά πρόσωπα. Όμως ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται στο διάβα σου να έρθει ένα άτομο με το οποίο μπορείς να συνεννοηθείς χωρίς καν να μιλάτε, να έχετε μία διαφορετική επικοινωνία ακόμα και με τα μάτια κι όμως ο ένας να καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο άλλος, και αυτό είναι πολύ σπάνιο.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο (και να ετοιμάζει και μια μεγάλη Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο) σου επιβάλλει την οργάνωση κατά κάποιο τρόπο. Θέλει να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις, εκκρεμότητες και να έχεις πιο πολύ ελεύθερο χρόνο για τον άνθρωπό σου. Σου ζητά αυτή η Σελήνη να είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου αλλά και απέναντι στη σχέση σου. Θα σε πιέσει λίγο γιατί πρέπει να τα συνδυάσεις όλα.

Ενώ για σένα Καρκίνε που δεν έχεις μία σχέση, η Σελήνη στην Παρθένο και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα ίσως γίνει λίγο πιεστική. Σε πιέζει γιατί που σου ζητά να αλλάξεις κάποια πράγματα, να αναλάβεις τις ευθύνες σου απαιτεί κατά κάποιο τρόπο από σένα ισορροπία. Και αυτό στην προκειμένη περίπτωση είναι άκρως δύσκολο. Έχουν μαζευτεί πολλά και έτσι η διασκέδαση και η χαλαρή διάθεση μπορεί να αναβληθεί για άλλη στιγμή, με αποτέλεσμα ο έρωτας για εσένα να παίρνει δεύτερο λόγο στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Γεια σου αγαπημένε μου Λέοντα, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ πολύ ευνοϊκό για τη σχέση σου μιας και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό γεμίζει την ερwτική σου ζωή με εκπλήξεις, εξωστρέφεια και διαφορετικότητα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, ενδεχομένως να οργανώνεις μία έκπληξη, να περάσετε στιγμές πολύ διαφορετικές σε σχέση με τα όσα κάνατε μέχρι τώρα. Σίγουρα είναι ένα πολύ ευχάριστο διήμερο το οποίο θα σου μείνει αξέχαστο.

Για σένα Λέοντα που δεν διαθέτεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό, κάτι αλλάζει στην αισθηματική σου ζωή η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Γεμάτος-η ιδέες, εκπέμπεις μία διαφορετικότητα, προσεγγίζεις τα άτομα με τα οποία συνομιλείς με ένα πολύ σπάνιο τρόπο που μπορεί να εκπλήξει το συνομιλητή σου, επίσης μπορεί να προκύψει ένας έρωτας μέσα στο διήμερο αυτό αρκεί φυσικά να το θέλεις γιατί οι προτάσεις θα υπάρχουν και είναι αρκετές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Παρθένε μου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η αναμονή για τη μεγάλη Πανσέληνο που θα γίνει στο ζώδιό σου τη Δευτέρα σίγουρα σου προκαλεί μία αναστάτωση. Έχεις μία σύγχυση εσωτερική, που μπορεί αυτό να φέρει και μία κόντρα απέναντι στο ταίρι σου, αναίτια βέβαια, όμως μπορεί μέσα από αυτό να υποστείς μία μεγάλη αλλαγή, κάτι που θα έπρεπε να είχατε κάνει από καιρό και τώρα σας αναγκάζει κάτι να το κάνετε. Να θυμάσαι πως η αλλαγή που θα υποστεί η σχέση σου είναι για το καλό σας για να σας ενώσει και όχι για να σας χωρίσει.

Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλω να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους του τους τομείς. Η αγαπημένη σου Αγγέλικα μιλάει όμως για τα ερwτικά σου και σου αποκαλύπτω αμέσως πως η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ήδη η ψυχολογία σου αλλάζει πολύ γιατί έρχεται και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου τη Δευτέρα και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα και την αναταραχή νιώθεις ότι δεν είσαι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος το Σαββατοκύριακο αυτό, χρειάζεται μία ψυχραιμία από μέρους σου και μία ηρεμία έτσι ώστε να περάσει όλο αυτό το κύμα της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργήσει.

ΖΥΓΟΣ

Για σένα Ζυγέ μου το Σαββατοκύριακο αυτό έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Η Πανσέληνος που έρχεται την Δευτέρα και όλη η εβδομάδα που ήταν πολύ πιεστική για εσένα, από τη μία σε ωθεί να καθίσεις με το ταίρι σου να χαλαρώσετε να ηρεμήσετε να τα πείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, όμως για κάποιο λόγο έχεις μία ένταση μέσα σου είναι μία δικαιολογία η πιεστική εβδομάδα που έζησες σίγουρα αλλά όλο αυτό το κάνεις με έναν επιθετικό τρόπο απέναντι στο ταίρι σου και αυτό δεν είναι δίκαιο. Μην κατηγορείς τον άνθρωπό σου άδικα.

Ελεύθερε Ζυγέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό νιώθεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς άνετα και ελεύθερα δεν είσαι τόσο πολύ εαυτός σου, σαν κάτι να σε μαζεύει και προφανώς είναι η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο, σε κάνει εσωστρεφή και αυτό βέβαια. Δεν σου επιτρέπει να έρθει κάτι καινούργιο ερwτικά στη ζωή σου βγάζεις και μία ανασφάλεια για τον εαυτό σου σαν να μην πιστεύεις σε σένα τόσο πολύ είναι καλό σίγουρα Μιλάμε για κάτι παροδικό, δεν έρχεται να μείνει μόνιμα η πτώση της ψυχολογίας σου στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σένα Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι ενθουσιώδη και γεμάτο εκπλήξεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλη ανανέωση στη σχέση σου, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες προκειμένου να αναθερμάνεις τα αισθήματα τόσο από εσένα προς το ταίρι σου όσο και το αντίστροφο. Θα μπορούσατε να πάτε οι δυο σας ένα διήμερο χωρίς να έχετε κανονίσει τίποτα από πριν, σου δίνω μία ιδέα Σκορπιέ μου.

Για σένα Σκορπιέ που δεν διαθέτεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σε κάνει να βγάζεις ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό. Δεν είσαι πια αυτός ο εσωστρεφής χαρακτήρας που δεν επιτρέπει σε κάποιο πρόσωπο να σε πλησιάσει, γίνεσαι πιο εκδηλωτικός-ή ακόμα και με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις καλά η φιλική αυτή η διάθεσή σου μπορεί να προσεγγίσει και ένα πρόσωπο που να σε κοιτάζει με διαφορετικό μάτι, κατάλαβες τι εννοώ; ερwτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί δύο αντιφατικά συναισθήματα στη σχέση του το Σαββατοκύριακο αυτό από τη μία προκαλεί μία εσωτερική ένταση μία αναστάτωση, μου φταίνε όλα και δεν ξέρω γιατί και από την άλλη όμως μπορεί να σε κάνει επιθυμείς μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου. Μπορεί να έχουν και μία άμεση σχέση αυτά τα δύο μεταξύ τους ,να νιώθεις μία οργή μέσα σου και στην ουσία αυτό που αισθάνεσαι να απαιτεί από σένα μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας αρκεί να μην ξεσπάσεις τον άνθρωπό σου.

Για σένα Τοξότη μου, το Σαββατοκύριακο αυτό με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θέλω να δώσεις μεγάλη προσοχή στην αισθηματική σου ζωή. Στο λέω αυτό γιατί από τη μία θα νιώθεις έναν εκνευρισμό για την ερwτική σου ζωή, αλλά από την άλλη με μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις μπορείς να έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου. Μην περιμένεις μόνο να στα φέρει έτσι η ζωή, χρειάζεται και κινήσεις από τη μεριά σου και πραγματικά είσαι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσένα Αιγόκερε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό χρειάζεται λίγο υπομονή στην αισθηματική σου ζωή. Έχεις μία ένταση και είναι πολύ φυσιολογικό μιας και η Σελήνη θα είναι στην Παρθένο και ετοιμαζόμαστε και για τη Πανσέληνο της Δευτέρας στην Παρθένο. Η ευθιξία ή το ότι δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου ίσως να φέρει κάποιες μικρές προστριβές με το ταίρι σου, εγώ αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να μην έχεις αναίτια νεύρα με το ταίρι σου. Αν δεν σου φταίει σε κάτι μη φορτώνεις τις ευθύνες πάνω του.

Ενώ για σένα Αιγόκερε μου, που δεν έχεις μία σχέση να θυμάσαι πως Η σελήνη και η πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο σε αναστατώνει. Κάτι θέλουν να σου πουν αυτές οι αστρολογικές όψεις, κάτι σου ζητούν να αλλάξεις στον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Ήρθε ο καιρός να αλλάξεις πολλά πράγματα, αν θέλεις να κάνεις μία σχέση τότε δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιο πρόσωπο να σου δείξει μόνο τι νιώθει, θα πρέπει και εσύ να ανάψεις το πράσινο φως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιείται η Αφροδίτη σε Σύνοδο με τον Ουρανό, μία όψη που σε ωθεί στη διασκέδαση και γεμίζει το διήμερο αυτό με ενθουσιασμό. Μπορεί η σχέση σου να περάσει σε ένα άλλο στάδιο αυτό το διήμερο, πιο δεμένοι, πιο ενωμένοι και πιο αγαπημένοι. Σε βοηθά να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, να βρείτε λύσεις αν υπάρχουν κάποια αγκάθια στη σχέση σας, θα μπορούσε ακόμη και να αποφασιστεί να μείνετε μαζί αν δεν το έχετε κάνει ακόμη. Νιώθεις πολύ ερωτευμένος-η και αυτό φαίνεται έντονα.

Για σένα Υδροχόε μου, αν ανήκεις σε αυτούς που αναζητούν να δημιουργήσουν μία νέα σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό είναι εφικτό να γίνει. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σε γεμίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, μία θετική σκέψη κυριαρχεί σε κάποια έξοδο σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει το κατάλληλο άτομο. Θέλω να κάνεις αυτή τη γνωριμία να την κρατήσεις στο μυαλό και στο καρνέ σου και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία που ζυγώνει αυτή η ώρα, να την επισημοποιήσεις αυτή τη σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Για σένα δεσμευμένε Ιχθύ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου φέρνει λίγο τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου, όχι κάτι σοβαρό αν μπορείς να διαχειριστείς την εσωτερική ένταση που έχεις, φυσικά δεν θα συμβεί τίποτε απολύτως. Αυτή η όψη της συνόδου μπορεί να φέρει και θετικά αποτελέσματα να αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο που αφορούν τη σχέση σας αλλά ακόμη και τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον. Αυτό που σε συμβουλεύω να κάνεις είναι επειδή χρειάζεται μία αλλαγή, να την πάρεις πάνω σου.

Για σένα Ιχθύ που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό σου προκαλεί μία αναστάτωση. Αν επιθυμείς να κάνεις μία σχέση ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να σου φέρει γκρίνια, να βγάζεις δηλαδή τον εκνευρισμό σου στους άλλους και να κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν έχουν αξία. Να μη συμβιβάζεσαι με τις συμπεριφορές των γύρω σου, οπότε αυτόματα να σε περιορίζει στις επιλογές σου.

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα