Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (07-03-2020)

Κριός

Φίλοι μου, τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική, οι επιλογές σας αρκετά ριψοκίνδυνες. Πείσμα και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η καρδιά σας θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει με σθένος, απαλλάσσεστε από αρνητικά άτομα και παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Φλογερό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα προβείτε σε πράξεις που θα έχουν την τάση να ξεφύγουν από τα όρια.

Ταύροι

Φίλοι μου, ναι μεν θα έχετε διαύγεια στη σκέψη σας, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα και καταστάσεις που σας περιορίζουν. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Για τους ∈ρωτικά μόνους, απρόσμενη ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε, θα αναστατώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξει νυχτερινή ρομαντική συνάντηση!

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε ∈ρωτικά συμβάντα, που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την ∈ρωτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ∈ρωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα συμβάν που θα αφορά τυχαία συνάντηση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, θα περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Καταφθάνουν εντυπωσιακές αλλαγές, μπαίνετε σε έναν ολοκαίνουργο ∈ρωτικό κύκλο.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θερμή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους. Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινή λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει ∈ρωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες καχυποψίες ή αυταπάτες. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας χαρακτηρίζει ζωτικότητα και έντονη διάθεση για ρίσκο. Οι τολμηρές ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες ∈ρωτικές περιπέτειες. Η διάθεσή σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετά δεδομένα, θα σας ωθήσει στο να πολιορκήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά και μάλιστα με τρόπο στρατηγικά μελετημένο. Έντονες θα είναι οι σ∈ξουαλικές σας διαθέσεις, ωστόσο θα προτιμήσετε τις χαλαρές καταστάσεις, θα αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμευτικές υποσχέσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου, αλλαγές θα σημειωθούν στον τρόπο δράσης σας, τώρα αφήνετε την αμυντική τακτική και περνάτε σε μεθοδευμένη δράση. Η αποφασιστική σας στάση θα εκπλήξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο και εσείς στο δικό του. Ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, αν είχατε καιρό να ακούσετε κομπλιμέντα, τώρα θα τα ακούσετε όλα μαζεμένα. Κάποιο πρόσωπο θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα σας φανερώσει την έλξη που έκρυβε εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ταχτοποιήσετε την ∈ρωτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ∈ρωτικό ταίρι.

Σκορπιός

Φίλοι μου, μαχητική θα είναι η διάθεσή σας, τολμηρή και ριψοκίνδυνη η δράση σας. Η ελκυστικότητα και η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε, θα γίνει πόλος έλξης απρόσμενων ∈ρωτικών προσώπων. Εκρηκτική ίσως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η συμπεριφορά σας, για τους ∈ρωτικά μόνους θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο ∈ρωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή.

Τοξότης

Αγαπητοί μου, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας, με έντονη την διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θερμοί και δεκτικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της ∈ρωτικής σας ζωής. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, με αποτέλεσμα να μην αρνηθείτε να εμπλακείτε σε συζητήσεις καυτού ∈ρωτικού περιεχομένου.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες ∈ρωτικές περιπέτειες.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και δυνατές ∈ρωτικές εξελίξεις. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή και σ∈ξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις ∈ρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ∈ρωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα διαφοροποιήσει τις προτιμήσεις σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα