Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι. Το διήμερο αυτό χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικη διάθεση μιας και η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη. Η αισθηματική μας ζωή αποκτά μια πιο χαλαρή διάθεση, οι ελεύθεροι μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον ή μέσα από μια δραστηριότητα ή ακόμη και μέσα από ένα ταξίδι.

Advertisements

Ένα άλλο θετικό αστρολογικό γεγονός είναι η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο. Πράγμα που σημαίνει πως η κοινωνικότητα και η δημοφιλία σας ανεβαίνει κατά πολύ, θέλουμε να περάσουμε καλά, να βγούμε και να διασκεδάσουμε. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 2 με 3 Νοεμβρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, ένα πολύ όμορφο, διασκεδαστικό και ελπιδοφόρο Σαββατοκύριακο έρχεται. Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο αστρολογικό γεγονός. Σου φέρνει αισιοδοξία, χαρά και σε γεμίζει με ενέργεια να ζήσεις όσο πιο πολύ καλές στιγμές με το άλλο σου μισό. Ίσως να θελήσεις να φύγεις ένα μικρό ταξίδι ή και ακόμη να πάτε με το άλλο σας μισό μια μεγάλη βόλτα. Θα νιώθεις σαν μικρό παιδί που συναντά τον πρώτο του έρωτα.

Ενώ για εσένα Κριέ μου, που δεν έχεις μια σχέση, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Τοξότη και της Σελήνης στον Υδροχόο, βάλε τα καλά σου και βγες! Ανεβασμένη διάθεση θα έχεις, όρεξη για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνεις, ευχάριστο χιούμορ θα έχεις, όλα σου τα όπλα για να γοητεύσεις ένα άτομο. Το νου σου λοιπόν Κριέ μου, το διήμερο αυτό έχεις μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου, το διήμερο αυτό θέλει προσοχή και πιο πολύ η Κυριακή, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να σου χαλάσει κάποια σχέδια που είχες. Όσο μπορείς προσπέρασε τα όποια εμπόδια συναντήσεις αυτές τις μέρες, μην επιτρέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Το Σάββατο είναι μια πιο ευχάριστη ημέρα για εσένα και την σχέση σου, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να συγκρατήσεις τον θυμό ή τα λόγια σου σε όποια περίσταση και αν σου τύχει.

Δεν έχεις σχέση Ταύρε μου; Το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και από τα πιο ιδανικά για εσένα να αλλάξεις κάτι στην ερwτική σου ζωή. Όμως αυτό εξαρτάται και από εσένα, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σου προκαλέσει έναν κάποιο εκνευρισμό, ίσως σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να αναβληθούν κάποια πράγματα αλλά όσο μπορείς και είναι εφικτό πριν απορρίψεις ανθρώπους πριν τους γνωρίσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται συγκλονιστικό για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και αυτό σημαίνει πως βάζεις το ερwτικό παιχνίδι στη σχέση σου, είτε για να την ανανεώσεις είτε και ακόμη για να νιώσεις εσύ καλά. Η αισιοδοξία και η χαρά έρχονται με δρασκελιές το διήμερο αυτό και μην ξεχνάμε ότι και η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο. Όπως κατάλαβες λοιπόν θα πάρεις από το χέρι το ταίρι σου και θα σας φάνε οι δρόμοι και οι βόλτες, καλά θα κάνετε και καλά να περάσετε.

Για εσένα Δίδυμε μου μοναχικέ, έρχεται ένα καυτό διήμερο το οποίο θα περάσεις απίστευτα καλά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να σε βοηθήσει να αλλάξει πρώτα από όλα η διάθεση σου, να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου και να αρχίσεις να ξεκλειδώνεσαι ερwτικά. Επειδή και η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες να εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία που δεν θα μπορέσει κανείς να αντισταθεί. Εκμεταλλεύσου το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό καλό είναι να στο χωρίσω σε μέρες και εννοώ με αυτό πως το Σάββατο μπορεί να μην είναι και το πιο ιδανικό που έχεις περάσει μέχρι τώρα. Αυτό συμβαίνει διότι η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σου ασκήσει πίεση και δεν θα προλάβεις να χαλαρώσεις. Θα έχεις να κλείσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες. Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή και συναισθηματική για εσένα και το ταίρι σου, τότε είναι που πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο δεσμό σου.

Δεν έχεις σχέση Καρκίνε μου; Το διήμερο αυτό έχω να σου προτείνω το εξής, επειδή το Σάββατο έχεις πολλά να κάνεις και πρέπει να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου. Η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μαζευτούν πολλές δουλειές σου. Όμως η Κυριακή είναι μια μέρα που μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς πολύ. Μπορείς να βγεις και να περάσεις καλά, ή αν σου έρθει η ανάγκη να μιλήσεις με μια παλαιά σου αγάπη να το κάνεις την Κυριακή.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά εκπληκτικό, η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και σε γεμίζει με χαρά και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Η ερwτική σου ζωή, που αυτό είναι και το πιο σημαντικό στη δική μας στήλη είναι πως εντάσσεις το φλερτ, το παιχνίδι και την ανεμελιά στην σχέση σου. Μπορείς να αλλάξεις πολλά το διήμερο αυτό ακόμη και τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου, να αρχίσεις να τον βλέπεις με άλλα μάτια.

Τι; Δεν έχεις μια σχέση Λέοντα μου; Για πρόσεξε μου το διήμερο αυτό, γιατί με την Αφροδίτη να περνά στον Τοξότη τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα δείξεις με κάθε τρόπο τα ταλέντα σου ακόμη και το πηγαίο σου χιούμορ, μπορείς να αποκομίσεις μια σημαντική γνωριμία ή γιατί όχι και να σε ερωτευθεί πολύ ένα πρόσωπο. Είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο το διήμερο αυτό για την ερwτική σου ζωή, προσπάθησε να κερδίσεις όσα παραπάνω μπορείς.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεμένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να λάβεις αγάπη, φροντίδα και περιποίηση από το ταίρι σου. Αποζητάς να ηρεμίσεις και να ανασυνταχθείς, να νιώσεις σιγουριά για τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου. Όποια απόφαση και αν πάρεις για αυτό το διήμερο, στο να βγείτε ή να μείνετε σπίτι με την σχέση σου, να θυμάσαι πως επικεντρώσου στο να δείξεις και να εκφράσεις τα αισθήματα σου για εκείνο. Δώσε για να πάρεις!

Ενώ για εσένα Παρθένε μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή. Στο λέω αυτό γιατί η ανάγκη σου για χάδι και μια καλή κουβέντα από έναν άνθρωπο, μπορεί να σε ωθήσει να επικοινωνήσεις με το παρελθόν σου, ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σε οδηγήσει σε μια κίνηση ανάγκης θα την έλεγα να επιδιώξεις συνάντηση με άτομο από το ερwτικό σου παρελθόν. Αν δεν έληξε αυτή με τον καλύτερο τρόπο, μην περιμένεις να αλλάξουν πράγματα στο παρόν ή στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Δυο είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ το διήμερο αυτό, η Αφροδίτη αρχικά θα είναι στον Τοξότη οπότε θα έχεις μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση να περάσεις με το ταίρι σου όμορφες στιγμές. Από την άλλη και η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να βγάλεις προς τα έξω το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να περάσετε ένα πολύ ευχάριστο και ανέμελο Σαββατοκύριακο. Και έτσι θα γίνει!

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αν δεν έχεις κάποιο ερwτικό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, δώσε μεγάλη βάση στο Σαββατοκύριακο αυτό, διότι η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Όλα αυτά συναινούν στο να σε κάνουν να ανέβει η ψυχολογία σου, η διάθεση σου αλλά και ο ερwτισμός σου. Ειδικά στο τελευταίο δώσε μεγάλη προσοχή γιατί μπορείς να κερδίσεις μια αξιόλογη νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, ένα δύσκολο θα έλεγα διήμερο πλησιάζει αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να δώσουμε προσοχή στο τι να αποφύγουμε. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ζητά εγκράτεια από εσένα. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην χάνεις τον έλεγχο ή τα λόγια σου να είναι μετρημένα αυτό το διήμερο. Θα είσαι κάπως εύθικτος-η με τη σχέση σου, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως έχεις έναν σύμμαχο στο πλάι σου.

Για εσένα Σκορπιέ μου, το διήμερο αυτό δεν είναι και από τα πιο σούπερ που έχεις περάσει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου και η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει μια αναστάτωση θα έλεγα, θα γίνουν αιτία να έχεις μια εσωτερική γκρίνια ή να οδηγηθείς στο σημείο να μην δώσεις την ευκαιρία σε άτομο που αξίζει να μπει στη ζωή σου. Όσο μπορείς συγκρατήσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Τοξότη, η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει χαρές και πανηγύρια στην ερwτική σου ζωή. Μεγάλη χαρά έχεις και φυσικά την μοιράζεσαι με το ταίρι σου και το συμπαρασύρεις με κάθε τρόπο με την παιδικότητα σου. Η ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα στην σχέση σου δεν στηρίζεται απλά σε μια αέναη αισιοδοξία αλλά το βλέπεις πως έχεις έναν μαγικό τρόπο να είσαι μέσα σου καλά και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. Δεν σου αποκλείω πως και ένα ταξίδι είναι μέσα στα σχέδια σου το διήμερο αυτό.

Για εσένα αγαπημένε μου Τοξότη έχεις να περιμένεις πολλά από αυτό το διήμερο, η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως είναι πάρα πολλές οι ευκαιρίες που σου έρχονται για να αλλάξεις την ερwτική σου ζωή καθολικά. Θα διαπιστώσεις με κάθε τρόπο αυτό το Σαββατοκύριακο πως έχεις πέραση και ότι το φλερτ γίνεται με έναν τρόπο πολύ ξεκάθαρο και ανοιχτό. Δεν έχεις παρά να αποφασίσεις ποιο άτομο θα επιτρέψεις να μπει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σου φέρει λίγο παραπάνω φορτωμένο πρόγραμμα, πρέπει να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου και έπειτα την Κυριακή που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα να καθίσεις να απολαύσεις στιγμές με την σχέση σου. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που η σχέση σου μπορεί να σου εκφράσει κάποια δικαιολογημένα παράπονα, καλό θα ήταν να ακούσεις με προσοχή τι έχει να σου πει και να μην φερθείς με εγωιστική συμπεριφορά.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, δεν θα μπορούσα να πω πως είναι και το πιο ερwτικό Σαββατοκύριακο της ζωής σου. Η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα γεμίζει το διήμερο αυτό με απρόσμενες ή απρόβλεπτες υποχρεώσεις. Θα αφιερώσεις χρόνο να τακτοποιήσεις υποθέσεις σου και το θετικό είναι πως θα λύσεις πολλά, ώστε να έχεις μια πιο χαλαρή διάθεση έπειτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη, κατανοείς τι σημαίνει αυτό για την αισθηματική σου ζωή; Επίσης η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου μήπως τώρα κατάλαβες ότι κατέφτασε ένα πάρα πολύ ωραίο και άκρως ερwτικό Σαββατοκύριακο; Πράγματι έτσι θα είναι, μιλάμε για πολύ παιχνιδιάρικο και χαλαρό διήμερο που θα έρθεις κοντά με τον άνθρωπο σου και θα ανανεωθείτε ή και ακόμη θα ενωθείτε σαν ζευγάρι.

Για εσένα που είσαι μόνος-η να ξέρεις πως το διήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα αλλάξει πολύ την αισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι το τελευταίο διάστημα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και την Σελήνη στο ζώδιό σου, θα βγεις και όχι απλά θα περάσεις καλά και ευχάριστα αλλά θα μαζέψεις και πολλά άτομα στο πλάι σου, που θα σε κοιτάζουν όχι με φιλικό ύφος αλλά με μια πιο ερwτική και καυτή ματιά. Πρόσεξε ποιο άτομο θα διαλέξεις γιατί ναι, είναι δική σου η απόφαση και μόνο.

ΙΧΘΥΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις τα πράγματα στη σχέση σου, να δεις τι μπορείς να αλλάξεις ή να θέσεις σε νέες βάσεις τα αισθήματα σας. Αν βλέπεις ότι με το ταίρι σου δεν μπορείτε και πολύ να συνεννοηθείτε αυτές τις μέρες και γενικότερα υπάρχει μια ένταση, καλείστε να μιλήσετε ανοιχτά και ξάστερα. Πρέπει να λύσετε τα θέματα σας για να πάτε παρακάτω, μπορείς να βρεις την χρυσή τομή αρκεί να γίνει μια αρχή.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι κάπως, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και αυτό σου προκαλεί μια αναστάτωση. Υπάρχει βέβαια και μια θετική έκβαση σε αυτό, ότι μπορείς με ένα πρόσωπο που χαθήκατε, ή που είχατε μια δυνατή σχέση στο παρελθόν να έχετε μια τυχαία αλλά μοιραία συνάντηση ανάμεσα σας. Η μοίρα μπορεί να ενώσει τους δρόμους σας ξανά και μάλιστα να πετύχει αυτή τη φορά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα