Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα κάνετε το βήμα να  περάσετε σε εξομολογήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, προετοιμαστείτε καταλλήλως, κάτι απρόοπτο και ιδιαιτέρως ευχάριστο θα συμβεί. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, θερμή η αύρα σας, δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο ελκυστικό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας συναισθηματικό αδιέξοδο, δίνετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ∈ρωτική γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο ∈ρωτικό κεφάλαιο στην ζωή σας, ξεκινά νέα ∈ρωτική ιστορία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες ∈ρωτικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τις μαύρες τρύπες. Μπαίνετε σε περίοδο ∈ρωτικής ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης και απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, επάνω σε έντονη συναισθηματική στιγμή με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί επίσημης δέσμευσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα αναζητήσετε ασφάλεια και συναισθηματική κατοχύρωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό πρόσωπο που οι βλέψεις του προσπέρασαν πλέον το φιλικό στάδιο και έχουν φτάσει στο ∈ρωτικό. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας κάνει, προβλέπεται θερμή ∈ρωτική κατάληξη αμοιβαίων αισθημάτων.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, οξυδέρκεια και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ∈ρωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, δυνατή και σωστή θα είναι η κρίση σας. Περάστε σε εξομολογήσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ερwτικό άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι μεταξύ σας συναντήσεις θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, ουσιαστικά στο χέρι σας θα είναι η επανένωση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατρεπτικό και ιδιαιτέρως αναζωογονητικό ∈ρωτικό γεγονός σας φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται πορεία μακροχρόνιας αγάπης. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και ∈ρωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα προκύψουν, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, απρόσμενη ∈ρωτική έκπληξη θα ‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής πορείας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που εμπόδιζε τη δέσμευση σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, αλλάζουν τα δεδομένα, κλείνουν ανοιχτά ζητήματα μέσα στη σχέση σας, με το ταίρι σας περνάτε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το ραντεβού που θα έχετε. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο αισθησiακό, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στη ζωή σας, προμηνύεται σχέση δυνατής αμοιβαίας αγάπης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, παίρνετε την απόφαση να κλείσετε αρνητικά ∈ρωτικά κεφάλαια, τερματίζετε σχέσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Εσάς τους μοναχικούς που είστε χωρίς σχέση, ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες φέρνοντας τέλος στη στασιμότητα σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, δυνατή θα είναι η  διαίσθηση σας, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι με τις προτάσεις και τις εξομολογήσεις του θα βάλει την καρδιά σας σε νέα συναισθηματική δοκιμασία. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Σήμερα θα υπάρξει θερμό ραντεβού με ευχάριστες ανατροπές.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται στα ύψη, τώρα θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η πρόταση συνάντησης που θα λάβετε θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα. Οι κινήσεις σας θα είναι δυναμικές, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε. Το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που σε λίγο θα βάλετε, να είστε σίγουροι πως θα το κερδίσετε μια και καλή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα