Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-03-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, βασική σας ανάγκη και επιθυμία θα είναι η απελευθέρωση και η αποδέσμευση. Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μια ∈ρωτική σχέση, που τη θεωρείτε καταπιεστική, δεν αποκλείεται να πάρετε γρήγορα και αυθόρμητα την απόφαση να την τερματίσετε. Σε περίπτωση που πρέπει να τηρήσετε παλιές σας υποσχέσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσετε την τακτική ‘‘δεν ξέρω, δεν είδα, δε θυμάμαι’’.

Ταύροι

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει ένα είδος άρνησης, η επικοινωνία σας δε θα είναι ιδιαιτέρως ομαλή. Από πλευρά σας θα υπάρξει αποφυγή, σήμερα θα ελιχτείτε με στόχο να αποφύγετε συζητήσεις βάθους και δεσμευτικού ή μελλοντικού περιεχομένου. Ίσως να έχετε μια ελαφριά τάση απομόνωσης, θα αποστασιοποιηθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις πιεστικές. Σε περίπτωση επανασύνδεσης, ενδεχομένως να φανείτε αδιάφοροι ή εντελώς αρνητικοί.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα θελήσετε να περάσετε ανέμελα ίσως και ανεύθυνα, δε θα έχετε καμία διάθεση να φορτωθείτε προβληματισμούς και επιπλέον σκέψεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θα λάβετε πρόταση για ραντεβού από άτομο που δε θα σας είναι τελείως άγνωστο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε εξομολογητικά λόγια, ωστόσο αν δεν ενδιαφέρεστε για σταθερή σχέση ή γενικότερα για περεταίρω επαφές, καλό θα είναι να βρείτε έναν ευγενικό τρόπο να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα όποιος σας πιέσει για τελεσίδικη απόφαση ή για συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα πέσει στο κενό. Δε θα θελήσετε να βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία της αναζήτησης ή της συνειδητοποίησης, κατά συνέπεια θα αδυνατείτε να αποφασίσετε και να καταλήξετε. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα που έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να κινούν το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Απόμακροι και αδιάφοροι θα φανείτε, φίλοι μου Λέοντες. Αρνητικοί θα είστε στο να επωμιστείτε το μερίδιο της ευθύνης σας, σε περίπτωση που το πρώην ταίρι σας κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, οι υποχωρήσεις που θα κάνει μάλλον δε θα πιάσουν τόπο. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε και να απελευθερωθείτε, ενδεχομένως να κινηθείτε εγωκεντρικά, ίσως να μην είστε σε θέση να παραδεχτείτε την εγωιστική πλευρά των πράξεων σας.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα θα υπάρξουν από την πλευρά σας συναισθηματικές λοξοδρομήσεις, θα αρνηθείτε, θα αλλάξετε γνώμη. Το θέμα της δέσμευσης θα σας αγχώσει, θα νιώσετε πως σας περιορίζει και σας σκλαβώνει, σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τελεσίδικες συζητήσεις και λήψη οριστικών αποφάσεων.

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα θα θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκέψεις, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα επιφανειακά. Περιορισμένη θα είναι η υπομονή και η ανοχή σας με ∈ρωτικά πρόσωπα που δεν μπορούν να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον σας. Φανείτε πρόσχαροι και καταδεχτικοί στα άτομα που θα σας πλησιάσουν μέσω διαδικτύου, καινούργια ή γνώριμα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα δε θα θελήσετε καμία συμμέτοχη σε εντόνους συναισθηματικούς ή επεξηγηματικούς διαλόγους, θα γυρίσετε τη πλάτη στα υποχρεωτικά και στα αναγκαστικά. Δε θα έχετε διάθεση για φόρτωμα ευθυνών, θα προτιμήσετε χαλαρότητα και ελευθερία επιλογών. Ένταση θα υπάρξει σε συνομιλία σας με πρόσωπο από τα παλιά, ενδεχομένως να θελήσετε να ξεφορτωθείτε άτομο, για το οποίο δε νιώθετε πλέον απολύτως τίποτα.

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα η αδιάφορη και υπερβολικά χαλαρή σας στάση θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, ενδεχομένως να προκαλέσετε εκνευρισμό στο ταίρι σας. Θα μείνετε μακριά από όρκους και υποσχέσεις, πολύ κακώς θα κάνουν αν σας πιέσουν να εκπληρώσετε κάτι που αναγκαστήκατε να τάξετε. Ίσως να υπάρξει σύγχυση στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις, ωστόσο η ένταση δε θα δημιουργήσει προβλήματα άλυτα ή ανεπανόρθωτα.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Προκειμένου να ξεφύγετε από καταπιεστικά δεδομένα ή από αποτυχημένες, κατά τη γνώμη σας, σχέσεις, ίσως να κινηθείτε ιδιαιτέρως εγωκεντρικά. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω διαδικτύου, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που δε θα βασίζονται σε αποδεδειγμένες απόψεις. Καλό θα είναι να υπάρχει ρεαλισμός στις εκδοχές που θα δώσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα είστε ∈ρωτικοί, ανέμελοι και υπερβολικά χαλαροί. Μιλήστε με κάποιον/α μέσω διαδικτύου. Στο ταίρι σας, δίνω τη συμβουλή να μην σας πιέσει, η πίεση θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν αδιέξοδα. Θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες, αρνητικοί στις υποσχέσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα ταράξει κάπως τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε και να τηρήσετε. Θα αποφύγετε υποσχέσεις και ευθύνες, στόχος σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από πιεστικές καταστάσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που νιώθετε πως δεν έχει πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρει.

zwdiasimera.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα