Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-03-2020)

Κριός

Advertisements

Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα αφήσετε τη σκέψη σας να ονειροβατεί, θα βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από την ανιαρή καθημερινότητα. Η συμπεριφορά σας θα είναι πιο ισορροπημένη συγκριτικά με τη στάση που κρατήσατε τις προηγούμενες μέρες, θα επιλέξετε έναν πιο ήρεμο τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε συστηματικές και δημιουργικές επαφές. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με άνετη διάθεση.

Ταύροι

Σήμερα, με αισιοδοξία και εσωτερική ορμή θα είστε εξοπλισμένοι, δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις.

Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά.

Δίδυμοι 

Σήμερα, έρχονται ευνοϊκά επικοινωνιακά ανοίγματα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπο να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε συστηματικές επαφές μαζί τους. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νεες συνεργασίες. Ενισχυμένη θα είναι η φαντασία σας και η διαίσθηση σας, ωστόσο προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι οι σκέψεις σας να έχουν παροντική υπόσταση.

Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Στις κοινωνικές και προσωπικές σας επαφές θα είστε σε θέση να μιλήσετε ελεύθερα με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την οικεία πλευρά του χαρακτήρα σας.

Advertisements

Καρκίνος

Σήμερα, αυθόρμητος, οικείος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για απελευθερωμένες συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, με τις εξηγήσεις που θα δώσετε και τον τρόπο που θα χειριστείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε θα μπορέσετε να δώσετε φως σε υποθέσεις σκοτεινές ή συγκαλυμμένες.

Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της.

Λέων

Σήμερα οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας, δε θα ανοίξετε πεδίο κόντρας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αποκαρδιώσει ή να σας αποτρέψει από τις προσπάθειες σας.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα.

Παρθένος

Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας, θα κυριαρχήσει η θετική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρας σας, πιθανότατα δεν θα περιορίσετε διαθέσεις απόδρασης και ονειροπόλησης. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο θα λείψουν οι υπερβολές.

Advertisements

Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι απογοητευμένοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

Ζυγός

Σήμερα, έμπνευση, διαίσθηση και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πλούσιος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Να περιμένετε ευχάριστα συμβάντα, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Άνοιγμα θα υπάρξει σε χρηματικές υποθέσεις, κινηθείτε με σύνεση. Σήμερα θα δοθεί ικανοποιητική λύση σε οικονομικό πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος για την μελλοντική σας πορεία.

Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, κλίμα συνεργασίας θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε σημασία στην πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό άνοιγμα.

Σκορπιός

Σήμερα, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας. Προσπαθήστε να ανασυγκροτηθείτε, διορατικός και ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει είναι πρακτικές σταθερές και όχι σπασμωδικές. Σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, κλείστε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση, οι επιδόσεις σας θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν, ενθαρρυντική θα είναι η κριτική που θα κάνουν για τις ικανότητες σας.

Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον προσωπικό. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Σήμερα, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, λύνονται κόμποι, φεύγουν οι αναστολές, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από δεδομένα καταπιεστικά ή οπισθοδρομικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, βγαίνετε από διλλήματα, περνάτε πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών και επιθυμιών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις για επιχειρηματικές κινήσεις ναι μεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, ωστόσο στα σημεία που θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά δε θα πρέπει να ξεφύγει ο δείκτης ριψοκινδυνότητας.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει παράλληλα όμως ερευνήστε και μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, τερματίζετε τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, φρένο βάζετε στις αποκαρδιωτικές εκδοχές. Έρχεται λύση σε υπόθεση που σας προβλημάτιζε, η επομένη μέρα σας βρίσκει πάνω σε καινούργιο ξεκίνημα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, βάζετε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε.

Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα και για άμεσα ξεκαθαρίσματα μην αναβάλετε τις ενέργειες σας. Θα σας δώσω την συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνετε αυτό που από καιρό έχετε στο μυαλό σας. Εσάς τους δυσαρεστημένους ευχάριστο συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης, κινηθείτε άμεσα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Υδροχόος

Σήμερα, φεύγει η έντονη ανησυχία και το άγχος, χαλαρώνουν οι βλέψεις σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αποφεύγοντας τις παρεκκλίσεις. Παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μεθοδικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην ολοκλήρωση και το οριστικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες.

Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του για συνεργασία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που έχετε ανάγκη να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από τις έγνοιες, διαβάστε ένα βιβλίο.

Ιχθύς

Σήμερα, η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά δε θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς.

Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

zwdiasimera.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα