Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-3-2021)

Κριός

Την πεπατημένη οδό θα επιλέξετε, τολμηρά βήματα και έντονα ρίσκα θα τα αφήσετε στην άκρη, η ανάγκη σας για ασφάλεια θα σας αποτρέψει από ενέργειες ασυνήθιστες ή παράτολμες. Αλλαγές θα υπάρξουν στις προτεραιότητες σας, τώρα οι επιθυμίες σας θα είναι πλαισιωμένες, κύριο μέλημα σας θα είναι να καθιερωθείτε και να αποκτήσετε σταθερές βάσεις με στόχο να βγείτε από την ανασφάλεια.  Προσοχή  σε αναστολές και ανυπόστατες φοβίες, δεν θα πρέπει να μεγεθύνετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Συμπονετική και δοτική θα είναι η στάση σας, η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή οικογενειακό θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Σήμερα κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να κάνετε προτάσεις για εξόδους και φιλικές συνευρέσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμο,  τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα όχι αντιφατικά ή μπερδεμένα. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, στον εργασιακό σας χώρο η ανάγκη σας για ομαλή συνεργασία θα σας ωθήσει σε συγκαταβατικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Τερματίζουν κόντρες, στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, περιορισμένες οι απαιτήσεις σας. Για εσάς τους απογοητευμένους, θα δημιουργηθεί καινούργια προοπτική, αν στοχεύετε στη μεγάλη αλλαγή θα εμφανιστεί ελπιδοφόρο άνοιγμα. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας και ελκυστική την εικόνα σας, φανείτε καταδεχτικοί.

Δίδυμοι

Αναποφασιστικότητα θα κάνει την εμφάνιση της, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα επαγγελματικών πρωτοβουλιών. Θα έχετε τη διάθεση να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση.  Κοινωνικοποιηθείτε  θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα. Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Θα νιώσετε δυνατοί και αισιόδοξοι, απελευθερωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, περάστε σε εξομολογήσεις.

 

Καρκίνος

Ειρηνικές και συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένο κλίμα  θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας. Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.  Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Λέων

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το εργασιακό άγχος. Οι διαθέσεις σας θα σας αποτραβήξουν από τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα,  ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που να μπορούν να σας τονώσουν  ίσως να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε ή να κοινωνικοποιηθείτε. Τα ψώνια και οι αγορές δεν θα λείψουν από τις ανάγκες σας, ωστόσο κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πέσετε σε υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε να καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επιλογές σας θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά, ωστόσο στις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τις μελλοντικές συνέπειες.

Παρθένος

Διαλλακτική στάση θα κρατήσετε, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα προτιμήσετε τις φιλοφρονήσεις και όχι την αυστηρή κριτική. Έκταση θα έχει το πνεύμα σας καθώς και η διαίσθηση σας,  ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη για τις ικανότητες σας. Εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα έχετε ευχάριστα ανοίγματα που θα ανεβάσουν τις εισπράξεις σας. Επιθυμία σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα αποφύγετε να ρισκάρετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Σήμερα θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική σταθερότητα.

 

Advertisements

Ζυγός

Τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, δεν θα λείψουν και τάσεις έντονου ενθουσιασμού. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να  προχωρήσετε μπροστά, όμως καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις, κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Με το ύφος και το στυλ σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα είστε συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, αποβάλετε την αναποφασιστικότητα, αποφύγετε το άγχος.

Σκορπιός

Διστακτικότητα θα βγάλετε σε θέματα οικονομικών αλλαγών, δεν είναι ανάγκη να ρισκάρετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι. Επιφυλάξεις και αναστολές μάλλον θα φρενάρουν τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας αγχώσουν. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τοξότης

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειες σας, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λάθη.

 

Αιγόκερως

Με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας έριχνε τη διάθεση και τη ζωτικότητα σας. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις για εξουσία και υπεροχή. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλετε την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Σήμερα δεν θα λείψουν  οι συναντήσεις φιλικές και οικογενειακές, θα είστε σε θέση να  περάσετε σε προτάσεις, να ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση.  Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Υδροχόος

Δεν θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστικός ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε σήμερα, μάλλον θα σας κατευθύνουν τα συναισθήματα και οι συγκυρίες και όχι η συνειδητή σας σκέψη. Ίσως να καθυστερήσετε την διευθέτηση κάποιων ανοιχτών επαγγελματικών σας  υποθέσεων, αποφύγετε τις μακροχρόνιες αναβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε με υπευθυνότητα. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρήσεις και σας βαραίνουν οικονομικά ρίσκα, δεν πρέπει να βυθίζεστε στην ανασφάλεια, επανεκτιμήστε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, αποφύγετε τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης. Διεκδικήσετε με μέθοδο και ορθολογισμό,  κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας ρίξει στην αδράνεια. Αν θέλετε να κατευθύνετε  τις καταστάσεις και τις εξελίξεις κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, δώσετε χρόνο στα γεγονότα, όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή.

Ιχθύς

Θα κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, πραότητα και θετική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα