Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν θα έχετε ιδιαίτερη υπομονή σε θέματα πίεσης, οξύθυμη θα είναι η στάση σας αν οι απόψεις που έχει το ταίρι σας δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους eρωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ενδέχεται να σας εκπλήξει η έντονη eρωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Δεν θα λείψουν οι eρωτικές αναστατώσεις, καταφθάνει ξαφνικό eρωτικό συμβάν και μάλιστα από άτομο που αυτή τη στιγμή δεν το βάζει ο νους σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι Ταύροι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, αξιοποιήστε τα ευχάριστα eρωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Η eρωτική εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σας, καταφθάνει άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση. Eρωτική πορεία θα πάρουν οι επαφές σας με άτομο που ήδη γνωρίζετε, προμηνύεται αρχή δεσμού με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να κλείσετε τη μέρα σας με μια πολύ θερμή νύχτα. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην eρωτική σας ζωή, τώρα μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα. Θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή την φορά το αποτέλεσμα σας θα έχει διάρκεια και μέλλον.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, θερμή θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες eρωτικές περιπέτειες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από πιέσεις και στασιμότητες. Φεύγει το εμπόδιο σε ένα eρωτικό σας θέμα και ολοκληρώνεται επιτυχώς συναισθηματική εκκρεμότητα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας!

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε νέες eρωτικές εμπειρίες, ένα συγκεκριμένο γεγονός  θα σας ωθήσει στο να βάλετε στην ζωή σας σασπένς και δράση. Περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας σε περίπτωση που το eρωτικό σας ταίρι θα αδυνατεί να σας καταλάβει, προσοχή στα ξεσπάσματα και στις νευρικές αντιδράσεις. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε περιορισμούς, με απελευθερωμένο eρωτισμό και έντονο συναίσθημα θα πάρετε απόφαση να κινηθείτε χωρίς ανατολές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει απρόοπτα eρωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το eρωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει eρωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και ιδιαιτέρως εκδηλωτικά. Eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Απρόσμενη eρωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας και αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την eρωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας eρωτικής πορείας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, διατηρήστε θερμές τις eρωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο- έκπληξη. Κάποιος θα σας φανερώσει γεγονότα και αισθήματα ικανά να αλλάξουν ριζικά την eρωτική σας ζωή. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο, που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το eρωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο eρωτικό στόχο, τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την  επίτευξη του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε eρωτικό πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Για εσάς που είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως eρωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα eρωτικής προσέγγισης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηράδα θα υπάρξει στις eρωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας, να βγείτε εκτός καταστημένου. Σήμερα θα έχετε την διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε eρωτικές διεκδικήσεις με γνωστά ή άγνωστα άτομα, θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε σε κυνήγι eρωτικών περιπετειών.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε φιλική συνάντηση δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, σήμερα η eρωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες eρωτικές αλλαγές που όλες θα είναι θετικές και ευχάριστες.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα