Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-02-2020)

Κριός

Advertisements

Σήμερα προσοχή να μην κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή να σας καθοδηγήσουν. Από την άλλη πλευρά αν εσείς θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

Ταύροι

Θα διαθέτετε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, προσοχή στις υπερβολές. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές βελτίωσης, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις , τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Δίδυμοι 

Αποκτάτε καινούργια σχέδια και περνάτε δυναμικά στην υλοποίηση τους. Η ανάγκη σας για αποφόρτιση και ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας κουράζουν και σας φθείρουν ψυχολογικά, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε συνθήκες καθημερινότητας. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Δώστε προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις και συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφτούν.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε τις νευρικές αντιδράσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε και τη θέση του άλλου. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, ενδεχομένως να το μετανιώσετε αν δημιουργήσετε ρήξεις με πρόσωπα που έχετε καθημερινή επικοινωνία επαγγελματική ή φιλική. Φανείτε ειλικρινείς στα πρόσωπα που αγαπάτε, μιλήστε μαζί τους με ευθύτητα, αποφύγετε τις υπεκφυγές. Ενισχυμένη θα είναι η δυναμικότητα σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά θεμιτά θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, στις επιδιώξεις σας θα κινηθείτε με αμεσότητα. Προσοχή στην κυκλοθυμική σας διάθεση μην απορρίψετε προτάσεις για κοινωνικές συνευρέσεις ή για φιλικές παρέες. Βγάλτε στην επιφάνεια τη θερμή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, δώσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Λέων

Advertisements

Φανείτε διαλλακτικοί σας δίνω τη συμβουλή να μην δυσκολέψετε τις επικοινωνιακές συνθήκες, καλό θα είναι να μην βαρύνετε το κλίμα. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσοχή στην προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναποδιές, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τα αισθήματα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρή διάθεση και όχι με απαιτητικότητα ή επιβολή. Στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα δείξτε συγκατάβαση, εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Παρθένος

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτά για τα οποία κοπιάσατε και όχι να τα βάλετε σε κίνδυνο λόγω ανεξέλεγκτης αντίδρασης.

Ζυγός

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα δώσουν ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική άμεσων και αλλαγών και εξελίξεων. Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις, μην εστιάσετε σε αντιπαραθέσεις που ουσιαστικά ή πρακτικά δεν μπορούν να έχουν επίδραση επάνω σας. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός

Αποφασιστικές θα είναι οι πράξεις σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της παρορμητικότητας σας, δεν πρέπει να σας συνεπάρει το πείσμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε το απαιτητικό ύφος και τις απότομες αντιδράσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας κυρίως σε θέματα διεκδίκησης. Θα έχετε διάθεση για ανταγωνιστικές ενέργειες, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Στον οικονομικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις, έρχονται έσοδα που ενδεχομένως να είναι καθυστερημένα, ίσως να τα περιμένατε από καιρό, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε συγκεκριμένες αγορές. Προσιτή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στις προτάσεις που θα κάνετε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Βγαίνετε από τις αρνητικές σκέψεις, ναι μεν θα είναι ρεαλιστικό το σκεπτικό σας ωστόσο θα είστε σε θέση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Αιγόκερως

Προσοχή σε συναισθήματα αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα αν δεν νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει ριζικές αποφάσεις, οι αμφίρροπες ή αρνητικές καταστάσεις για να τακτοποιηθούν θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να περιοριστούν οι κυκλοθυμίες και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Κινηθείτε μεθοδικά, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε απωθημένα και αρνητικές μνήμες.

Υδροχόος

Ανήσυχη ίσως και κάπως νευρική θα είναι η στάση σας, ανισορροπία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες επαναστατικές τάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα προσοχή στις συζητήσεις σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις, μη κουράσετε την σκέψη σας με ανούσιες αμφισβητήσεις. Για τους άνεργους ή εσάς που θέλετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις, προσοχή στις παρορμητικές απαντήσεις. Αλλάξτε το κατεστημένο σας, οι επαφές και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας στρεσάρουν.

Ιχθύς

Ανάγκη σας θα είναι η εξωτερίκευση, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Διατηρήστε ηρεμία στις αντιδράσεις σας, φανείτε δεχτικοί σε συναισθηματικές συζητήσεις που στόχο θα έχουν τα ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει, αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να χαλαρώσετε και να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε υψηλά και αισιόδοξα επίπεδα. Η προσιτή και ανοιχτόκαρδη στάση σας θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας φιλικές και εργασιακές, ρυθμίστε τις κυκλοθυμίες σας.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα