Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα με όποιον συνομιλήσετε δεν θα οχετέ σκοπό να κρύψετε τις διαθέσεις σας. Η γοητεία σας και οι οικείος θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στην ζωή σας με τρόπο κάπως διπλωματικό.

Ταύροι

Φίλοι μου, σήμερα σας συμβουλεύω να αποκαλύψετε στο ∈ρωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, το ταίρι σας θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, σήμερα θα καταφέρετε να βιώσετε μέσα στην σχέση την σταθερότητα, την ηρεμία, και τον έντονο ∈ρωτισμό. Ένα πρόσωπο απ τα παλιά  θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, σε περίπτωση που ανοίξετε πορεία επανασύνδεσης δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, τη σημερινή μέρα φαίνεται ότι θα την περάσετε συζητώντας με το σύντροφό σας. Αξιοποιήστε αυτή την μέρα και περάστε την όπως εσείς επιθυμείτε με το ταίρι σας. Θα απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και θα συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα θέλετε να υπάρχει μια αρμονία στη καθημερινή σας ζωή. Αξιοποιήστε το και κάντε το πραγματικότητα. Έξαλλου όλοι χρειαζόμαστε λίγη ηρεμία και να μένουμε λίγο με τον εαυτό μας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε όρεξη για κουβεντούλα, ως προς το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αναλυτικοί. Η συγκαταβατικότητα σας θα φέρει συμφιλιωτικά γεγονότα, αρκετά ήρεμο και πολύ θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα γεμίσουν την μέρα σας, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν. Αξιοποιήστε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα θα εμφανιστείτε ομιλητικοί, επικοινωνιακοί, και εξωστρεφείς, δεν θα κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει απρόσμενα ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, γεγονός που θα ανεβάσει στα ύψη τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων ∈ρωτικών εξελίξεων. Προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, οι εκδοχές και οι εξηγήσεις που θα δώσετε καλό θα είναι να βρίσκονται εντός πραγματικών πλαισίων.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς σε καινούργια άτομα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προλάβει να σας πλησιάσει, πολύ πριν, αποφασίσετε να το πλησιάσετε εσείς.

Ζυγός

Φίλοι μου, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας  συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ∈ρωτική γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο ∈ρωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας, ξεκινά νέα ιστορία, ευχάριστης κατάληξης!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες  που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από την θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Μέσα στην σχέση σας θα κινηθείτε σε πλαίσιο συναισθηματικής ασφάλειας, καταφθάνει θερμή ∈ρωτική νύχτα!

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας προστατέψει από παγίδες παρεξηγήσεων και συναισθηματικά μπλεξίματα. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει σε εσάς και το ταίρι σας, ειρηνικό και ∈ρωτικό θα είναι το μεταξύ σας κλίμα. Η θερμότητα και η οικειότητα που θα εκπέμπετε θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις, σήμερα θα μάθετε πως εδώ και πολύ καιρό κάποιο άτομο τρέφει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις με μελλοντικές ∈ρωτικές προδιαγραφές!

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη θα σας φέρει ευχάριστες και ελπιδοφόρες πληροφορίες που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Σήμερα θα γίνετε ακόμα πιο μεθοδικοί, ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, μελετημένη και διπλωματική η στάση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα σας δείξει με λόγια και με πράξεις πως θέλει να επιστρέψει στην ∈ρωτική σας ζωή. Δώστε του χώρο στην καρδιά σας, αυτή την φορά θα αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από ευφράδεια λόγου και έντονη διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικές ∈ρωτικές υποθέσεις. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση. Ο συναισθηματισμός που θα σας κυριεύει, θα καταφέρει να κλείσει πληγές που ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να είχατε προκαλέσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου, συγκαταβατικά λόγια θα διακρίνουν τους διάλογους σας, σήμερα θα δράσετε ειρηνικά, θα μιλήσετε ξεκάθαρα και ειλικρινά. Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε παγωμένοι από ανούσιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε σε στάδιο συμφιλίωσης, αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα που θα προκύψουν. Προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας, θα υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε μέσα στις ίδιες σας τις ψευδαισθήσεις.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα