Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-02-2020)

Κριός

Advertisements

Στόχος σας θα είναι να υπερισχύσετε και να καθοδηγήσετε με ηγετικές διαθέσεις. Προσοχή στην επιμονή, την αδιαλλαξία, και την έντονη ανάγκη για προβολή και κυριαρχία. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αλλοπρόσαλλες σκέψεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικές πιέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή με φιλικά ή οικογενειακά σας πρόσωπα, δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, προσπαθήστε να περάσετε ανέμελα. Ήρεμα και ξεκάθαρα λόγια θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα γίνουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, εστιάστε στα θετικά γεγονότα, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν.

Ταύροι

Χαλαρότητα θα θελήσετε, μάλλον θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, θα βρείτε τρόπο να αποδεσμευτείτε. Εσείς οι αγχωμένοι ή πιεσμένοι αλλάζετε τρόπο σκέψης, αφήνετε στην άκρη τις καταστάσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη για ένα ψυχολογικό διάλειμμα. Το θετικό προαίσθημα που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα θα βγει απολύτως αληθινό, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν οικογενειακές συνευρέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεχτείτε, να εξωτερικεύσετε και να βρείτε στα κοντινά σας πρόσωπα συναισθηματική ασφάλεια. Η διαλλακτικότητα στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και συνεννόηση θα σας ωθήσει να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες.

Δίδυμοι 

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε  στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Επαγγελματικά ανοίγματα θα προκύψουν, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα του εργασιακού σας χώρου ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας  να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση. Εσείς που διεκδικείτε μια συγκεκριμένη εργασιακή θέση θα καταφέρετε τελικά να την κερδίσετε, οι ενέργειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και ηθική ικανοποίηση.

Λέων

Δυναμισμός, αυτοεκτίμηση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα βρείτε τρόπο να προβάλετε την προσωπικότητα σας. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα υπάρξει πιθανότητα να ακούσετε πρόταση επαγγελματικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ανταγωνιστικούς συναδέλφους ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση τους άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σας επηρεάσουν ή κατευθύνουν. Πρόσχαρη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, αν έχετε ανάγκη για διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές τότε φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

Advertisements

Παρθένος

Αποφύγετε την αδράνεια ή την αδιαφορία, μη πιστέψετε πως οι ευκαιρίες  ανά πάσα στιγμή θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Προσπαθήστε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυναμώνει, οι κινήσεις σας θα πρέπει θα είναι οργανωμένες και πρακτικές. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχουν οι συναντήσεις που θα κάνετε, ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας επαφές. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε δίπλα σας τα πρόσωπα που αγαπάτε, ξεκαθαρίζουν τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις. Εσείς οι αποστασιοποιημένοι φανείτε προσιτοί και εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές.

Ζυγός

Σε τόνωση θα βρίσκεται η  αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη θέληση να κατευθύνετε τα γεγονότα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας , ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ασύμφορες, τα βήματα  σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας, βγαίνετε από την αδράνεια, αποφασίζετε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Σκορπιός

Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στα προσόντα και στις ικανότητες σας θα σας ενισχύσει με δυναμισμό, θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο απελευθερωμένες διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και θα σας εμψυχώσουν, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις. Αποφασιστικότητα και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να αφήσετε στην άκρη συντηρητικές προκαταλήψεις θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, έρχονται τυχερά ανοίγματα, βελτιώνονται σχέσεις και επαφές επαγγελματικές και κοινωνικές. Ενθουσιασμό και έντονη αισιοδοξία θα νιώσετε, κάποιο πρόσωπο θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας,  θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε επαγγελματικά.  Αυτό το άτομο θα δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας,  θα μεσολαβήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της καριέρα σας. Με τις υποστηρικτικές του ενέργειες θα σας ανοίξει δυνατότητα βελτίωσης, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Σήμερα μια προσωπική σας υπόθεση θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σας,  θα υπάρξει συνάντηση με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Κοινωνική και φιλική θα είναι η διάθεση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στο σπίτι σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αναλαμβάνετε δράση, παίρνετε πρωτοβουλίες, δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τάσεις έντονου ενθουσιασμού ή υπερβολικής αισιοδοξίας, το νου σας να μην δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους  πρακτικά θα είναι πολύ δύσκολη.  Εσείς οι άνεργοι που από καιρό αναζητάτε εργασία στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, μη σταματήσετε τις προσπάθειες σας,  μια καινούργια προοπτική θα κάνει την εμφάνιση της, θα δείτε πως οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες καταστάσεις. Θα είναι μια καλή μέρα να βάλετε στόχο να βελτιώσετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Οριοθετήσετε την έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώθετε, καλό θα είναι να μην υποτιμήσετε τη δύναμη ή τα προσόντα των ατόμων που ανταγωνίζεστε ή που θέλετε να ελέγξετε. Προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες, ίσως να υπάρξει έξαρση στις αντιδράσεις σας. Χαλιναγωγείστε πεισματικές και απαιτητικές διαθέσεις, αν κοντραριστείτε με συναδελφικά πρόσωπα θα δημιουργηθούν αρνητισμοί που θα είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικοί. Θα υπάρξει ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη,  αν η διεκδίκηση σας είναι μεθοδική θα υπάρξει άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.  Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών, εσείς που ψάχνετε εργασία συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, θα υπάρξει απρόοπτο άνοιγμα.

Ιχθύς

Οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε που είστε έτοιμοι να θέσετε υψηλούς οικονομικούς στόχους ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η ανάγκη σας να βελτιώσετε την οικονομική  σας κατάσταση, να αποκτήσετε ακριβά υλικά αγαθά, προσοχή να μην ξεφύγουν οι αγορές που θα στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Η επιμονή σας ενδεχομένως να βγάλει στην επιφανεια την απαιτητική ίσως και εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις περιπτώσεις που θα βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια, αποφύγετε την νευρικότητα, την ανυπομονησία και το έντονο πείσμα. Παρορμητικές ενέργειες ή πράξεις υπό την επήρεια θυμού θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα που θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον των σχέσεων και συνεργασιών σας.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα