Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (10/12 –16/02)

ΖώδιαΔες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (10/01 –16/02)

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο. Το πέρασμα του Άρη στον δέκατο οίκο σου θα διευθετήσει οτιδήποτε εργασιακό σε απασχολεί, είτε αυτό είναι να βρεις μια δουλειά που επιτέλους να σε καλύπτει, είτε να γίνεις πιο διεκδικητικός και να κερδίσεις στην υπάρχουσα δουλειά σου πράγματα που θεωρείς απαραίτητα για να είσαι ψυχικά ήρεμος. Ως γνωστόν όμως, ο Άρης πάει συχνά πακέτο και με τον θυμό και την επιθετικότητα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξεις: όταν βρισκόμαστε στη δουλειά δεν είμαστε κυκλοθυμικοί, δεν γράφουμε τους άλλους αλλά τους εξηγούμε και δεν ειρωνευόμαστε κανέναν και για κανένα λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Το σκηνικό αλλάζει, η πραγματικότητα φαίνεται πάλι ενδιαφέρουσα, τα οικονομικά διορθώνονται, η θετική σκέψη επανέρχεται στη θέση της. Μην ξεχνάς όμως ότι αν αφήσεις την αρνητική πλευρά του Άρη να επικρατήσει, δηλαδή τα νεύρα, θα χάσεις την ουσία και δεν θα μπορείς να επικεντρωθείς στον στόχο. Υ.Γ. Η επικριτικότητα όμως όχι μόνο είναι άγονη, αλλά δεν μπορεί και να σε βοηθήσει σε τίποτα. Επίτρεψε στον ∈ρωτα, ή σε μια ∈ρωτική αίσθηση, να μπει στη ζωή σου και εστίασε στα θετικά των άλλων.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται τα οικονομικά, αλλά και με τα βαθιά συναισθήματα σε μια σχέση. Είναι πολύ πιθανό να προτιμάς να μείνεις μόνος –η ή τουλάχιστον να επιχειρείς κάτι τέτοιο έστω για κάποιες ώρες μέσα στη μέρα, ώστε να σκεφτείς κάτι που σε απασχολεί έντονα και έχει να κάνεις με μια σχέση σου ή με τη σχέση σου. Και αν οι αλλαγές και οι σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σου προκαλούν από αναστάτωση μέχρι καντήλες, είναι καλό να ξέρεις ότι αξίζει να περάσεις μια μικρή περίοδο όπου όλα σου φαίνονται ρευστά, προκειμένου να δεις φως λίγο αργότερα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στις σχέσεις σου και να σε γεμίσει πάθος. Αν δεν το αφήσεις εντελώς ανεξέλεγκτο και αν το χειριστείς καλά, μπορεί να σου βγει πολύ δημιουργικό, να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια νέα πολλά υποσχόμενη. Αν πάλι το πάθος σου δεν το διοχετεύσεις εκεί που πρέπει, είναι πολύ πιθανό να πηγαίνεις στη δουλειά ή να επιστρέφεις στο σπίτι έτοιμος να γίνεις πολύ επικριτικός με τους πάντες.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και προφανώς θα έχεις αρκετή δουλειά και θα ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες. Το πιο πιθανό είναι ότι έπειτα από πολύ καιρό που τα πράγματα κούτσαιναν στον τομέα της εργασίας, πλέον έρχεται η εποχή της επιβράβευσης. Αν δεν είσαι επικριτικός, αλλά γλυκός και συνεργάσιμος, τότε θα έχεις και την υποστήριξη όλων γύρω σου. Και πίστεψέ το, χρειαζόμαστε και τους άλλους γιατί πολλά πράγματα που θέλουμε χρόνια για να τα μάθουμε μόνοι μας – ή που δεν τα μαθαίνουμε ποτέ, μέσα από τις σχέσεις μπορούμε να τα μάθουμε σε διάστημα λίγων ωρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα και η συναισθηματική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο πέμπτος οίκος είναι η αληθινή αγάπη, η δημιουργία, ο ∈ρωτας, δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να μην νιώσεις ότι η ζωή σου αποκτά διαφορετικό νόημα. Δεν χρειάζεται να «κυνηγάς» κάτι και να σου γίνεται έμμονη ιδέα, αν για παράδειγμα είσαι μόνος-η και θέλεις να ∈ρωτευτείς και να σε ∈ρωτευτούν. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι αρκετό απλώς να νιώθεις διαθέσιμος και να ζεις τη στιγμή όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένος σε αυτήν.

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, ανακαινίσεις, εικαστικές παρεμβάσεις, αγοραπωλησίες, ή μετακόμιση. Ό,τι από αυτά κάνεις όμως, μάλλον είναι καλύτερο να τα διευθετήσεις μέχρι τις 17 γιατί από τότε και θα είναι ο Ερμής ανάδρομος οπότε τρέχα γύρευε. Με τόση κίνηση, ένταση και εύνοια όμως στον εν λόγω οίκο, σίγουρα θα προκύψουν θετικές εξελίξεις στα θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός αυτό το διάστημα με αυτόν τον τομέα. Μπορεί να δεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα σε εκπλήξουν. Μέσα σε αυτές μπορεί να είναι και ότι αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις κάποιον-α από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μερικές φορές μια πολύ απλή κίνηση κάποιου ανθρώπου που μέχρι τώρα σου περνούσε απαρατήρητος, μπορεί να σε κάνει να τον προσέξεις και να δεις ότι κρύβει απίστευτο ενδιαφέρον.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Φαίνεται ότι αυτός είναι ο τομέας που θα υποστεί τις περισσότερες αλλαγές, και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο ότι αλλάζεις δουλειά. Μπορεί όμως να αλλάξεις συνεργάτες, project, στόχους, ή είναι πιθανό να έχεις μια σημαντική ευκαιρία να φανεί αυτό που πραγματικά αξίζεις (το πιο πιθανό). Καλό θα ήταν να είσαι μεν περισσότερο διεκδικητικός με τα χρήματα, αλλά να προσέχεις και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα έχεις απίστευτη ενέργεια για να ασχοληθείς με τους στόχους σου. Αν έχεις στο μυαλό σου να διαπρέψεις σε οποιονδήποτε τομέα, ειδικά στα επαγγελματικά ή στα αθλητικά, τώρα μπορείς με χαρακτηριστική άνεση. Καλό το να είσαι σε όλα αποδοτικός, δραστήριος και τελικά επιτυχημένος, αλλά πολλές φορές αυτά σε απομακρύνουν από τις πραγματικές σου ανάγκες, αν δεν έχεις επαφή μαζί τους, με αποτέλεσμα να νιώθεις στο βάθος ένα κενό. Δέξου την επιτυχία, αλλά να θυμάσαι, ότι η πραγματική επιτυχία είναι να «σε νιώθεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, σε μια πολύ θετική θέση δηλαδή. Μάλλον το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να λειτουργείς αργά και σταθερά, σαν να είχες όλο τον χρόνο μπροστά σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα χρειαστείς χρόνο με τον εαυτό σου γιατί είναι τόσες οι σκέψεις που σε απασχολούν που χρειάζεσαι συγκέντρωση για να βγάλεις μια άκρη και να απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τις ομάδες. Μάλλον θα βεβαιωθείς ότι οι δημόσιες σχέσεις εξακολουθούν να είναι το δυνατό σου χαρτί, και θα σταματήσεις να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και να νομίζεις ότι είσαι αρκετά weird για να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά. Έτερον εκάτερον, weird είσαι λίγο μερικές φορές, αλλά το κάνεις με τέτοιο τρόπο που γίνεται ένα από τα δυνατά σημεία σου τελικά στις κοινωνικές σου σχέσεις.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα