Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-5-2019)

Κριός

Advertisements

Σήμερα μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, γιατί κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, οξυδερκείς θα φανείτε σε οικονομικά ζητήματα, σήμερα θα σκεφτείτε τις περιπτώσεις που απαιτούν ρίσκο. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει συγκαταβατικότητα, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης.

Ταύρος

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων.  Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού, η προσωπική σας ζωή περνά σε στάδιο ισορροπίας.

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε προτάσεις ικανοποιητικές, ανοίγεται προοπτική που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Οι συζητήσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα ανανεώσετε τις γνωριμίες σας, με καινούργια πρόσωπα θα συναναστραφείτε. Εσείς που δεν έχετε ταίρι, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε. Σε φιλικό περιβάλλον θα γίνει νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Καρκίνος

Ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, θα βρεθείτε σε θερμή συνομιλία με ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε σταθερό ταίρι.

Λέων 

Τυχερά ανοίγματα σας φέρνει η αστρολογική όψη της ημέρας, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

Advertisements

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα υποκινήσετε τις στάσιμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Στην επικοινωνία σας με τους τρίτους θα τα πάτε πολύ καλά, θα διαπρέψετε στον προφορικό λόγο, ευνοούνται παρουσιάσεις, διατυπώσεις προτάσεων, συζητήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι χωρισμένοι ζητήστε επανασύνδεση, τα λόγια σας θα πείσουν, θα είστε σε θέση να ξανακερδίσετε το ταίρι σας.

Ζυγός

Περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για φορτωμένες εργασίες, υποχρεώσεις, και βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Αισιοδοξία θα σας φέρει η συνομιλία σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, καταφθάνει πρόταση για ραντεβού. Σε οικογενειακό σας ζήτημα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να αντιδράσετε λογικά, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δημιουργική δράση, δίνετε λύση σε πρόβλημα που δημιουργεί εντάσεις.

Σκορπιός

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Καταφθάνουν τυχερά ανοίγματα, θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στο τρόπο σκέψης σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

Τοξότης

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει αισιοδοξία και ψυχική ανανέωση, τώρα θα διαφοροποιήσετε τις εκδοχές και τις προβλέψεις σας, φεύγει η αρνητικότητα και η ηττοπάθεια. Τα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα θα τα χειριστείτε με τακτική και μέθοδο, τίποτα δε θα αφήσετε στην τύχη, η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων παίρνετε από κοινού αποφάσεις που θα ορίσουν το μέλλον σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Οξυδέρκεια και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις αισθηματικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.

Υδροχόος

Ζωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, μια νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις μοναχικότητας, όχι όμως με την έννοια της μοναξιάς, αλλά με την έννοια της ανάγκης για εσωτερική ηρεμία. Θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πραγματική οικειότητα, που σημαίνει πως θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δε σας γεμίζουν συναισθηματικά. Η μέρα θα σας κάνει ιδιαιτέρως θερμούς και συγκαταβατικούς με το ταίρι σας, εσείς οι ελεύθεροι φανείτε δεχτικοί στο ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα